Dieta si nutritie

#dieta bianca dragusanu #bianca dragusanu

Dieta Biancai Dragusanu. Cum a slabit 6 kilograme

Bianca Dragusanu, 36 de ani, a incins atmosfera cu prezenta sa la plaja! Intr-un costum de baie din doua piese, alb, care-i scotea in evidenta formele bine definite, Bianca Dragusanu a avut o aparitie de-a dreptul spectaculoasa.

Bianca Dragusanu recunoaste ca, fata de vara anului trecut, a slabit 6 kilograme. Iata cum!

“Merg la sala o zi da, una nu, si lucrez in medie o ora si jumatate. Am mereu antrenor personal, pentru ca orice persoana incearca sa triseze exercitiile, am o fata care sta mereu langa mine si care imi spune cum sa lucrez tot corpul, evident pun accent pe fesier si pe abdomen. Mananc aproape tot ce imi doresc, din fericire imi place mancarea sanatoasa: exista posibilitatea sa ies la restaurant si cineva sa comande cartofi prajiti cu branza si nu ma abtin. Dar nu fac asta foarte des. Mananc dulciuri zilnic, sunt fan pavlova (tort de bezea), pentru ca prietena mea cea mai buna face aceasta delicatesa. Mi-o face cu foarte putin zahar. Sunt fan inrait, nu pot trai fara aceasta prajitura. Mananc in fiecare zi peste, fara paine, iar daca simt nevoia de carbohidrati mananc paste cu fructe de mare. Cam tot ce fac in ultimele trei luni din viata mea m-a ajutat sa slabesc vro 6 kg, fata de cum eram in vara anului trecut. Iar asta mancand pavlova, peste foarte mult, fructe de mare si mergand la sala”, a declarat Bianca pentru Click!.

Sursa foto: Click!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare