Dieta si nutritie

#slabire #dieta de slabire #cura de slabire #kilograme in plus #dieta beverly hillls

Dieta Beverly Hills

Dieta Beverly Hills este o dieta care are numerosi fani in Statele Unite ale Americii. Are un continut caloric foarte mic si se bazeaza in special pe consumul de fructe. Eliminarea kilogramelor este rapida, insa regulile de combinatie a alimentelor trebuie respectate si dupa terminarea dietei.

 

Ce este dieta Beverly Hills


Dieta Beverly Hills este una dintre cele mai populare diete de slabit, adoptata de numeroase vedete, printre care si Britney Spears sau Jessica Simpson . Aceasta dieta este saraca in calorii, consumul zilnic fiind de doar 800 - 1000 de calorii pe zi.

Dieta este bazata pe combinarea corecta a alimentelor. Creatoarea acestei diete, Judy Mazel, este de parere ca nu ceea ce mancam sau cat mancam duce la acumularea de kilograme in plus . Combinatiile alimentare sunt insa responsabile pentru acumularea de grasimi.

Dieta Beverly Hills se bazeaza pe cateva reguli de combinatie a alimentelor. Astfel, proteinele pot fi combinate cu grasimile, carbohidratii cu grasimile, fructele se consuma singure, iar sampania merge cu orice.

Micul dejun este compus din fructe, care pot fi consumate in cantitati nelimitate. Este insa recomandat sa se consume un singur tip de fruct. Pentru a consuma alt tip de fruct trebuie sa astepti cel putin o ora si doua ore pentru a consuma alte alimente.

De asemenea, dupa o masa care este constituita din carbohidrati , grasimi sau proteine, tot restul zilei nu se vor mai consuma fructe. Planul zilnic de alimentatie este format din trei mese.
 

Ce poti manca in dieta Beverly Hills


In dieta Beverly Hills, ziua incepe cu un mic dejun format in totalitate din fructe. Acum poti consuma in cantitati nelimitate fructe precum ananas, capsuni, struguri sau pepene rosu.

Dupa fructe, poti consuma carbohidrati si proteine. De asemenea, dupa ce ai mancat proteine, toate mesele din restul zilei trebuie sa fie pe baza de proteine.

Pe parcursul zilei poti consuma si sucuri proaspete de fructe. Sunt permise si bauturile alcoolice precum vinul si sampania, insa in cantitati foarte mici.

Fructele sunt insa baza dietei Beverly Hills. Papaya este consumata pentru a inmuia grasimea din organism, ananasul arde grasimile iar pepenele rosu elimina toxinele din organism.
 

Cum functioneaza dieta Beverly Hills


Protrivit creatoarei dietei, nu anumite alimente cauzeaza acumularea de grasimi ci alimentele prost digerate. Atunci cand amestecam mai multe alimente din grupe diferite enzimele sunt afectate, iar acest lucru duce la accelerarea depunerilor de grasimi.
 

Ce trebuie sa stii despre grupele de alimente:

 

  • fructele sunt esentiale pentru digestie. Enzimele din fructele incep sa se transfome in nutrienti in intestinul subtire , in 15 - 20 de minute de la consum.
  • carbohidratii au nevoie de pana la trei ore pentru a fi digerati. Procesul incepe in gura si este stimulat de saliva. Astfel, carbohidratii trebuie mestecati cat mai incet.
  • proteinele au nevoie de 10 ore pentru a fi digerate si au nevoie de acidul stomacal.
  • grasimile nu sunt niciodata consumate singure, insa incetinesc digestia.


Ineficienta digestiva apare atunci cand combinam alimente care se digera rapid cu unele care se digera mai lent.

Atunci cand consumam proteine, acizii stomacali neutralizeza enzimele din saliva necesare pentru a digera carbohidratii. Acest fenomen duce insa la o digestie proasta si la acumularea de kilograme in plus.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului