Dieta si nutritie

#dieta #detoxifiere #dieta slabit #eliminare toxine #detoxifiere rapida #dieta detoxifiere

Detoxifiere rapida dupa Paste. Cum sa elimini toxinele intr-un singur weekend

Te-ai rasfatat de Paste fara sa faci rabat de la nicio delicatesa, iar acum sentimentele de vinovatie nu-ti dau pace? Cozonacul, drobul de miel, pasca si alte preparate traditionale si-au pus amprenta pe silueta ta si ti-au cotropit organismul? Este timpul sa scapi de toxinele acumulate in aceasta perioada in timp record: ai un weekend la dispozitie pentru a-ti pune la punct silueta si sanatatea cu cateva trucuri simple!

Bea apa cu lamaie pe stomacul gol

Daca nu ai probleme cu stomacul si vrei sa elimini rapid din toxinele acumulate dupa mesele imbelsugate de Paste, incearca sa adopti un truc simplu si cu efect garantat: paharul de apa plata cu lamaie, baut la prima ora a diminetii.

Bea un smoothie energizant si detoxifiant

Completeaza-ti in fiecare zi micul dejun cu un smoothie energizant, cu puteri detoxifiante. Poti combina aleatoriu alimente bogate in antioxidanti si substante care purifica organismul: legume verzi (spanac, urzici, sparanghel, salata verde, varza, broccoli etc.), legume proaspete (morcovi, telina, pastarnac, sfecla etc.), germeni de grau, fructe proaspete etc.

Creste nivelul de activitate fizica

Cel mai usor mod de a elimina rapid toxinele din organism este sportul. Chiar daca nu esti adeptul exercitiilor viguroase si organizate in sesiuni interminabile la sala, poti spori nivelul tau de activitate fizica si iti poti ajuta organismul sa scape de substantele toxice prin metode ceva mai distractive: plimbari, dans, mers pe bicicleta sau cu rolele etc.

Mananca sanatos

Daca vrei ca dieta rapida de detoxifiere sa aiba rezultatele scontate, este important sa adopti un regim alimentar sanatos. Intrucat primavara este un sezon care abunda in legume si fructe proaspete, detoxifierea si remodelarea corporala sunt mai accesibile ca oricand. Renunta la gatit si planifica-ti un meniu cat mai natural, cu produse proaspete, completat cu gustari din seminte oleaginoase si lactate. Opteaza pentru peste si carne slaba de pasare in locul carnurilor grase meniul detoxifiant.

Creste aportul de lichide

Apa este un detoxifiant natural care te ajuta sa scapi rapid de toxinele si straturile adipoase care dau acul cantarului peste cap. Pentru ca nu ai la dispozitie decat un weekend pentru a scapa de cea mai mare parte din toxine, adauga lamaie in apa si alterneaz-o din cand in cand si cu cate o cana de ceai verde.

Sursa foto: biowiki.ru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare