Dieta si nutritie

#sfaturi slabit #trucuri slabit #slabit #stagnare #diete

De ce nu slabesti?

Nu te-ai saturat sa te urci pe cantar zi dupa zi, saptamana dupa saptamana si sa vezi ca acul cantarului intepeneste la aceeasi greutate? Atunci cand esti intr-o continua dieta, cand faci miscare si nu ai rezultate, frustrarile se acumuleaza rapid si eficienta oricarui program de slabire scade vertiginos spre zero.

Afla ce greseli faci, dar si ce solutii ai la indemana pentru a slabi sigur, eficient, si pentru a elimina grasimea in exces!

Daca ai incercat diete de-a lungul timpului, cu rezultate nesemnificative si/sau de scurta durata, daca te-ai apucat de orice cura de slabire care este pe val, ca mai apoi sa te intrebi: „Ce nu merge?” sau „Unde gresesc?”, atunci este cazul sa faci niste schimbari!

In primul rand, nu te lua dupa dietele promovate de anumite vedete, deoarece nu sunt 100% sincere. De cele mai multe ori, vedetele se bazeaza pe priceperea doctorului estetician, pe un stil de viata preponderent sanatos, dar si pe cele mai noi tehnologii si tratamente de intretinere corporala, folosite in clinicile de frumusete din intreaga lume.

Adevarata cheie catre un corp armonios este un stil de viata sanatos, nu o dieta de 5, 7 sau 14 zile. Acesta necesita timp si rabdare, insa rezultatele se vor vedea fara sa fii nevoit sa rezisti doar cu salata si apa plata cu lamaie!

Uita de produsele pentru slabit! Exista o piata vasta cu produse-minune care promit marea cu sarea si nu au nici un rezultat real in afara o digestie imbunatatita in cazurile bune sau probleme cu stomacul in cazurile nefericite.

Nu uita insa sa bei apa! Daca nu bei apa, te deshidratezi si poti sa te confrunti cu o senzatie de foame falsa. in plus, lipsa de apa se vede pe tenul si pe pielea de pe corp. Tenul uscat, lipsit de luminozitate, acumularea de grasime sub forma de celulita sunt rezultatele deshidratarii, in primul rand.

Ai grija la cantitate! Nu trebuie sa termini tot din farfurie. si mancarea sanatoasa ingrasa, pentru ca pana la urma trebuie sa mananci mai putin decat ai nevoie ca sa slabesti.

Ai grija la batoanele care inlocuiesc mese, la zaharul ascuns din anumite alimente sau la bombele calorice reprezentate de bauturi. Da, iubim bauturile cu cafea, frisca, ciocolata si sos de caramel, dar daca stii ca poti bea acelasi numar de calorii ca bucurandu-te de o masa copioasa de la fast food, parca devii putin mai atent la ce mananci si ce bei!

Nimic din cele de mai sus nu reprezinta o noutate pentru nimeni, insa repetitia este mama invataturii! Daca vrei sa vezi rapid rezultate, ca sa nu iti pierzi motivatia, uite ce poti face sa slabesti usor si repede.

Adopta un program de alimentatie intre 1200 si 1800 de calorii, in functie de varsta, sex, greutate si obiectivele propuse. Exista site-uri si aplicatii cu numarul de calorii pentru orice aliment si bautura, dar un nutritionist te poate ajuta realmente in aceasta privinta.

Un motiv de bucurie al vremurilor noastre, il reprezinta tratamentele de remodelare corporala bazate pe ultimele tehnologii si descoperiri din domeniu. Criolipoliza CoolTech, BodySculptor sau Vanquish ME™ sunt doar cateva dintre tehnologiile nou dezvoltate de catre medici si specialisti in domeniu, care vizeaza cu succes indepartarea surplusului nedorit de grasime, de celulita si care te ajuta sa obtii intr-un mod sanatos si rapid rezultatele dorite!

Vanquish ME sau liposuctia fara interventie chirurgicala. Nu doar ca suna minunat, dar si da rezultate uimitoare, pentru ca undele de radiofrecventa de mare putere ce stau la baza procedurii dizolva grasimea de pe abdomen si de pe coapse.

Fara durere si fara efecte secundare, procedura este singura din lume care acopera intregul abdomen si flancurile (zona soldurilor) intr-o singura sedinta.

BodySculptor ExCell+ este regele tratamentelor de remodelare corporala si cea mai eficienta procedura pentru slabire rapida pentru TOT corpul!  Dispozitivul de ultima generatie BodySculptor ExCell+, cu dublu efect, de slabire si de wellbeing, poate sa te ajute sa slabesti 2 marimi de haine dupa doar 12 sedinte.  

Mai precis: minus 6 centimetri in talie, o pierdere de 8,5% din grasimea viscerala si centimetri in minus in zona soldurilor, bratelor, genunchilor, coapselor si a gambelor.

Criolipoliza CoolTech, tratamentul de remodelare preferat al doamnelor si domnisoarelor din Romania, este o metoda non-invaziva si nedureroasa care elimina pentru totdeauna, prin inghetare, celulele adipoase. Prin utilizarea echipamentului de criolipoliza CoolTech® se pierd 5 cm in talie in doar 3 saptamani, ceea ce inseamna o schimbare cu adevarat vizibila.

In lupta cu kilogramele in plus nu trebuie sa fii singur, ci poti sa iti alegi prieteni pe termen lung, care te vor ajuta cu sfaturi pe parcurs, cu recomandari care se potrivesc stilului tau de viata si nevoilor tale!

Daca nu stii cum sau de unde sa incepi, vino pentru evaluare gratuita la SKiN MedSpa !

Te vom ajuta sa iti modelezi un corp armonios si sa iti redobandesti increderea in tine.

Programeaza-te pe site-ul nostru sau suna-ne la 0729.740.704!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului