Dieta si nutritie

#mic dejun #dieta ciocolata #ciocolata

De ce este bine sa consumi ciocolata la micul dejun

Cercetătorii de la Universitatea Tel Aviv au dezvăluit că un consum regulat de ciocolata la micul dejun ajuta la o mai buna concentrare, dar si la scaderea in greutate. 

“Când te trezeşti dimineaţa, creierul are imediat nevoie de energie”, spune Dr. Daniela Jakubowicz, potrivit csid.ro. “Acesta este momentul din zi când corpul transformă mâncarea în energie. Dacă serveşti micul dejun mai târziu, corpul va fi încă alert, luând energia din mâncare sub forma grăsimilor. În felul acesta, creşti în kilograme mâncând puţin”, mai spune aceasta.

Ciocolata nu trebuie consumată mai târziu de ora 9 dimineaţa. Conform lui Jakubowicz, persoanele care consumă carbohidraţi, proteine şi un desert cu 600 de calorii, scad mai repede în greutate decât cele care consumă doar 300 de calorii la micul dejun servit mai târziu decât trebuie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare