Dieta si nutritie

# a slabit 50 de kilograme #slabit #dieta #alimentatie

Cum sa slabesti 50 de kilograme! Secretul unei femei din SUA care cantarea 125 de kilograme

O femeie din SUA a reusit sa slabeasca 50 de kilograme dupa ce medicii i-au spus ca problemele de sanatate ar putea sa o omoare. Leanna Reiling avea 125 de kilograme, iar pentru a slabi nu a tinut diete stricte ci si-a schimbat treptat stilul de viata si alimentatia.

 

Facand doar mici schimbari, treptat, femeia a reusit ca in primul an sa piarda 25 de kilograme. In prezent a reusit sa slabeasca peste 50 de kilograme fara efort.

Femeia a fost motivata de faptul ca se temea ca nu va apuca sa-si vada fiul crescand, mai ales ca mama acesteia a murit la 47 de ani tot din cauza problemelor relationate cu obsezitatea.

Pentru a slabi, Leanna a inceput sa fie mai atenta la marimea portiilor de mancare, cantarind alimentele. In plus, si-a cumparat o bicicleta eliptica si a inceput sa faca exercitii acasa, cate 15 minute pe zi.

Dupa un an Leanna a slabit 25 de kilograme. A intrat apoi intr-un rogram intensiv de slabire, mancand mult mai sanatos si renuntand la preparatele procesate din comert. Aceasta a inceput sa prepare singura, acasa, din ingresiente naturale, smoothie-uri si dressing-urile pentru salate.

In plus, a inceput sa mearga mai mult pe jos, si in cele din urma sa alerge. Cand a inceput sa stationeze, si-a schimbat suina si a inceput sa faca yoga si ciclism.

Cand are pofta de produse nesanatoase din comert, femeia citeste eticheta. Aceata sustine ca in momentul in care vede cate calorii au si cate chimicale, renunta la a le mai cumpara, si prepara acasa, ceva similar, dietetic, din ingrediente naturale.

Sursa: womenshealthmag.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare