Dieta si nutritie

# slabeste 10 kilograme # slabesti rapid #dieta #cum sa slabesti

Cum sa slabesti 10 kilograme in timp record!

Cei mai multi oameni se lasa descurajati de diete deoarece rezultatele nu apar atat de repede cum ar dori. Tocmai de aceea va propunem azi o dieta in care rezultatele sunt spectaculoase si rapide. Ce ai de facut?

Ziua 1-2

Trebuie să consumi la micul dejun doar jumătate de salată verde preparată cu sare, zeamă de lămâie, mărar şi pătrunjel şi eventual o cafea neagră fără zahăr. Imediat ce te-ai trezit bea un pahar mare de apă. În restul zilei poţi să mănânci ce vrei, dar să ţii cont să fie mâncare sănătoasă, scrie dietik.ro.

Ziua 3-4

Mananca atât la micul dejun, cât şi la cină tipul de salată preparată ca în indicaţiile de mai sus. Nimic altceva. La prânz poţi mânca ce doreşti, cu condiţia să fie alimente hipocalorice şi, evident, excluse prăjelile.

Ziua 5-6-7

Dimineaţa, la prânz şi seara numai salată de salată verde. Nimic altceva. Va trebui să bei însă multă apă.

Ziua 8-9

Mananca atât la micul dejun, cât şi la cină tipul de salată preparată ca în indicaţiile de mai sus. Nimic altceva. La prânz poţi mânca alimente hipocalorice, fara dulciuri, fara prajeli. 

Ziua 10-11

Ai două zile de mancat salata numai la micul dejun, scrie sursa citată. Nu este o dietă uşoară, dar pentru variatie poti incerca salată verde, dar si iceberg, chinezească, romaine, frisee, Lolla Rossa şi Lolla Bianco.

Iti recomandam sa faci si exercitii fizice usoare, sa consumi multa apa, iar dupa terminarea acestui ciclu sa mananci in continuare la ore fixe, fara prajeli, dulciuri, paine, paste. Combina legume cat mai putin procesate cu carne slaba la gratar. In functie de specificul fiecarui organism, cu aceasta dieta se pot slabi pana la 10 kilograme in doua saptamani. Este insa important sa nu revii la obiceiuri alimentare nesanatoase deoarece efectul de yo yo este garantat in acest caz. 

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare