Dieta si nutritie

#regim Catalin Scarlatescu #Catalin Scarlatescu a slabit #Catalin Scarlatescu slab #dieta chef Catalin Scarlatescu #Catalin Scarlatescu

Cum a slabit Catalin Scarlatescu 50 de kilograme. Primele 30 de kilograme le-a dat jos dupa ce a renuntat la un singur aliment

Catalin Scarlatescu a socat pe toata lumea in urma cu cativa ani, cand a decis sa slabeasca si s-a afisat cu o silueta uimitoare. A dat jos nu mai putin de 50 de kilograme. Celebrul bucatar a marturisit insa ca a facut eforturi mari pentru a slabi si a tinut o dieta foarte restrictiva.

 

 „Va spun doar cum arata micul dejun ideal pentru mine. Oua ochiuri, branza cu mucegai, bacon si castraveti murati, cu paine prajita. Nu intotdeauna, o data sau de doua ori pe saptamana. In rest, e cu pas, fara.”, a declarat Scarlatescu pentru VIVA.

Scarlatescu a marturisit ca in mare parte a redus portiile de mancare. Cantitatea este esentiala atunci cand vine vorba despre slabit.

 „Dieta mea este urmatoarea: mananc orice, dar putin, e vorba de cantitate. Cartofi prajiti am mancat toata viata si o sa continui sa mananc, dar asa, jumatate de portie, cativa acolo.”, a mai declarat el pentru sursa citata.

Chef Catalin Scarlatescu a slabit peste 50 de kilograme, dintre care, primele 30 le-a pierdut prin eliminarea unui singur aliment din dieta.

„Am slabit pentru ca nu am mancat paine. Preferam un sendvis cu mezeluri, am uitat sa mai gatim. Eu am slabit si va recomand sa va uitati bine pe ce dati banii. Nu va zgarciti cu stomacul vostru! Investitia cea mai mare este ce bagati in voi”, declara celebrul bucatar in urma cu doi ani. Am mancat doar salate proaspete, spanac, stevie, castraveti, rosii, mere, grapefruit, prune, nuci si migdale neprajite si nesarate. Nu conteaza ordinea sau cantitatea, insa nu ai voie sa mananci nimic altceva. Legumele se pot face pe gratar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lamaie (fara ulei) si un strop de sare, iar fructele se consuma proaspete”, povestea el pentru Click.

„Este, insa, o dieta severa, eu nu recomand nimanui sa tina un astfel de regim fara sa consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesitati, asa ca nu e bine sa tinem diete „de capul nostru’. Pai, dupa cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume si fructe proaspete, asa ca nu prea e loc de retete. Puneti pe gratar vinete, rosii si ardei iute, de exemplu, iar langa o salata verde’, a mai precizat Catalin Scarlatescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare