Dieta si nutritie

# dieta feli #Feli #slabit #dieta

Cum a reusit Feli sa slabeasca 30 de kilograme si sa se mentina in forma

Feli a reusit sa slabeasca 30 de kilograme, iar de cand a ajuns la greutatea dorita, indragita cantareata nu a mai pus la loc nici macar un gram. Aceasta a dorit sa imparta secretul cu fanii ei, dezvaluind ce a facut pentru a slabi si cum reuseste sa se mentina in forma.

Artista a marturisit ca a facut o operatie de micsorare a stomacului, insa inainte de aceasta interventie a tinut mai multe diete.

"Am incercat toate dietele posibile, pe grupa sanguina, disociate, cele cu zeama de varza, inclusiv m-am infometat 20 de zile sub motivul detox. Fierbeam legume si beam apa cu putina sare si piper, ma minteam ca e pentru detox, doar ca de fapt ma infometam. si de la toate acestea ajungeam sa ma ingras la loc si inca putin peste", a povestit Feli, potrivit ele.ro.

Ea a decis apoi sa urce pe masa de operatie si sa isi micsoreze stomacul.

"Am slabit 30 de kg si ma bucur ca acest lucru nu a avut un impact foarte mare asupra pielii, dar ma duc la masaj, fac tratamente pentru piele, fac sport, in sfarsit ma pun pe picioare. Eu abia acum am inteles ce inseamna sa ai grija de tine si sa te pui pe primul loc, trebuie sa fie un echilibru in viata, echilibru la care eu acum muncesc foarte mult".

Din perspectiva istoriei sale, Feli indrazneste sa sfatuiasca fetele preocupate de kilograme sa nu aleaga dietele rapide si nici solutiile extreme de slabit fara sa se documenteze foarte bine inainte sau sa discute cu medicii despre asta.

"Nu imi pare rau ca am luat aceasta decizie, mi-a schimbat viata, era fix ce aveam eu nevoie si asta ma impinge si mai tare sa am grija de sanatatea mea", mai spunea Feli, potrivit sursei citate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare