Dieta si nutritie

#dieta #bauturi #calorii

Cinci bauturi cu mai putin de 100 de calorii, care te ajuta sa scapi de kilograme

Chiar daca a venit iarna si silueta nu mai este chiar atat de vizibila de sub hainele groase, nu inseamna ca trebuie sa o neglijam. Ai cateva kilograme in plus de care vrei sa scapi inainte de Sarbatori? Vrei sa faci loc pentru bunatatile de pe masa de Craciun si de Anul Nou? Ai decis ca este momentul sa demarezi cura de slabire pe care ti-ai tot dorit sa o tii, dar nu ti-a reusit? Iti venim in ajutor cu o lista de bauturi cu mai putin de 100 de calorii, care te ajuta sa scapi de kilograme.

Ce poti sa bei ca sa scazi in greutate

Pretul siluetei dorite poate fi uneori destul de mare pentru ca inseamna sa renunti la unele obiceiuri si sa iti schimbi stilul de viata pentru totdeauna. Orice compromis pe care il faci inseamna un pas gresit, care iti zadarniceste planurile. Si aici vorbim inclusiv de cate un cocktail alcoolic sau non-alcoolic la care poate ravnesti din cand in cand.

Apa cu fructe

Nu doar apa cu lamaie te ajuta sa scapi de kilogramele in plus, ci o poti combina cu orice fruct dintre cele pe care le preferi.

Apa cu lamaie, castravete si menta proaspata este un detoxifiant grozav si un diuretic natural.

Apa cu mar si scortisoara este o combinatie care accelereaza metabolismul si te ajutasa arzi rapid grasimile.

Ceaiurile cu gheata

Indiferent care este ceaiul tau preferat, este o bautura care te va ajuta sa pierzi din greutate.

Ideal este ceaiul verde, care are proprietati naturale antioxidante si grabeste arderea caloriilor. Il poti asorta cu bucati de fructe congelate, pentru un plus de arome delicioase, in loc sa il diluezi cu cuburi de gheata.

Berea de ghimbir

Are putine calorii si este chiar benefica pentru organism. Ajuta la digestie, stimuleaza sistemul imunitar si incetineste procesul de imbatranire. Berea de ghimbir poate fi consumata cu suc de lamaie si diluata cu apa minerala, dupa gust.

Mojito cu ghimbir

Orice specialist iti va spune ca alcoolul este daunator pentru silueta. Daca poftesti la un cocktail si constiinta iti spune ca iti va da peste cap planurile de a slabi, raspunde-i ca exista o cale de mijloc, evident, atat timp cat nu faci abuz.

Prepara-ti un mojito din bere de ghimbir (120 ml) si suc de lamaie (60 ml), cateva felii de lime, gheata si cateva frunze de menta proaspata.

Gin tonic cu fructe

In momente speciale, de sarbatoare sau de relaxare, ai voie sa consumi o cantitate mica de alcool, chiar daca esti la dieta.

 

Iti poti prepara singura un cocktail cu gin si fructele preferate, astfel: 50 ml gin, 50 ml suc natural de fructe, 50 ml apa tonica, 50 ml apa minerala carbogazoasa. Pentru efect si gust, puteti adauga in bautura chiar si fructe asortate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului