Dieta si nutritie

#celulita Carmen Bruma #vedete intern #carmen bruma #showbiz

Cele 3 secrete ale lui Carmen Bruma care o “feresc” de celulita

Carmen Bruma recunoaste ca toate avem probleme cu celulita si te invata cum sa-i vii de hac. Pentru ea, sfaturile functioneaza de minune, ca drept dovada aspectul sau fizic de invidiat.

“99% dintre femei au celulita, iar restul de 1% sunt martiene in vizita pe planeta noastra si le asiguram de ura noastra eterna! Ce putem face noi pamantenele nu are legatura cu statul picior peste picior (care favorizeaza aparitia celulitei) sau comoditatea”, a scris Carmen Bruma pe blogul sau.

Iata cele 3 sfaturi simple pe care ni le ofera vedeta:

1. Faceti sport in mod constant! Combinati antrenamentele cardio (alergarea, saritul corzii, bicicleta) cu exercitiile functionale cu propria greutate. Niciun masaj anticelulitic din lume nu va inlocui miscarea asa ca nu va amagiti!

 2. Excludeti mancarea de tip fast-food, prajelile, chipsurile, zaharul rafinat, cofeina, alcoolul si fumatul.

3. Asigurati organismului o hidratare optima, 35-40 ml apa/ kg corp in conditii de efort si temperatura normale. Nu beti sucuri ambalate, ci preparati-le singuri acasa si consumati-le imediat”. 

Carmen Bruma mai scrie ca bea in fiecare dimineata un suc presat la rece, plin de antioxidanti, dar sarac in calorii, “care stimuleaza metabolismul si digestia, combate balonarea, lucruri importante in lupta cu celulita. Reteta unui astfel de suc, care contine grepfruit, ananas şi coriandru. Pentru acest suc, ai nevoie de 2 fructe de grepfruit, jumatate de lamâie, 100 g de ananas şi o mâna de coriandru proaspat.

Sucul se bea imediat dupa preparare, in prima parte a zilei. Va recomand sa beti zilnic un astfel de suc, timp de o luna, sa respectati si celelalte doua sfaturi si cu siguranta veti observa diferenta.

Sursa foto: kfetele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare