Dieta si nutritie

# cura cu ceapa #scapa de celulita #celulita #ceapa

Ceapa te ajuta sa scapi de celulita! Cum trebuie sa o folosesti

Celulita este cel mai mare cosmar al femilor. In timp ce unele cheltuie bani multi pe creme anti-celulitice sau tratamente, exista un remediu care te va ajuta sa scapi de celulita si care este la indemana oricui.

 

Este vorba despre ceapa. O leguma banala, care face minuni in ceea ce priveste celulita. Trebuie insa sa ai rabdare, deoarece, pentru a avea efect, cura cu ceapa dureaza trei luni.

Ai nevoie de:

  • un kilogram de ceapa alba
  • 200 de grame de miere

Curata ceapa si spal-o foarte bine. Tai-o in jumatati sau sferturi si adaug-o in storcatorul de fructe pentru a obtine cat mai mult suc posibil. Daca nu ai storcator, adauga ceapa intr-un blander, apoi stoarce-o printr-o bucata de tifon.

La final, sucul obtinut se amesteca cu mierea pana cand aceasta se dizolva. Toarna sucul intr-un borcan si tine-l la frigider.

In fiecare zi, inaintea fiecarei mese, bea cate 40 de mililitri din sucul obtinut. Insa, inainte de a-l bea, amesteca bine sucul inainte de a-l masura. 

Aceasta cura ptrebuie tinuta timp de trei luni. Dupa aceea se face o pauza de o luna si se reia cura pentru inca trei luni.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare