Dieta si nutritie

#fotomodel #dieta #costum de baie

Are 64 de ani si arata de 20! Ce mananca in fiecare zi

Tu cum te imaginezi la varsta pensionarii? Dar, stai! Mai bine nu te mai gandi si hai sa vezi cum arata un fotomodel al unei reviste celebre care prezinta costume de baie. Intrebarea pe care si-o pune oricine ii afla varsta reala e ce face ca sa se mentina atat de bine?

Christie Brinkley s-a reintors in paginile revistei Sports Illustrated's Swimsuit dupa aproape patru decenii de la debutul sau, in 1979. Acum are 64 de ani, dar arata de parca abia ar fi iesit de pe bancile scolii sau ceva de genul acesta.

Ce mananca Christie Brinkley s-au intrebat reporterii NY Mag si au aflat chiar de la fotomodel: "Initial, am incercat cateva diete destul de ciudate. De la sucuri, la consumul unui singur aliment la o masa, ori mancatul unui grapefruit inainte de pranz sau cine. Dar singurul lucru care a dat rezultate este o dieta bine echilibrata."

Christie incepe fiecare dimineata cu un pahar cu apa calda si lamaie. "Este un truc pe care l-am aflat de pe Instagram", a povestit amuzata, intr-un interviu pentru New York Magazine. Adauga si putina miere de Manuka si piper cayenne in apa fierbinte. Asta cu mult inainte de a se gandi sa isi faca o ceasca de cafea.

La micul dejun, spune ca savureaza cate un iaurt din lapte de capra amestecat cu mure, afine, zmeura, papaya, seminte de chia, fulgi de ovaz si nuci. Atunci cand se simte lipsita de energie stie ca are un deficit de proteine si suplineste rapid aceasta lipsa cu o omleta din oua, spanac si ciuperci.

Descriindu-se in interviuri ca fiind un vegan flexibil, Christie spune ca nu e deloc usor sa ramai sanatoasa si sexy, dar si-a adaptat dieta la personalitatea sa. "Exista Mozzarella si paste. Cand ajung in Franta, e greu de crezut ca nu voi savura o bucata de Camembert. Un sandwich micut", dezvaluie fotomodelul. Chiar si asa, Christie spune ca nu s-a mai atins de o bucata de carne de la varsta de 12 ani.

La masa de pranz, mananca alimente usoare. "Intotdeauna am o salata la pranz", spune ea.

La gustarea de dupa-amiaza, isi face un suc proaspat din portocale sau mananca un avocado ori isi pregateste mixuri din seminte de dovleac coapte in casa, nuci, seminte de floarea-soarelui si stafide uscate. Daca ii este foame inaintea pranzului, va gusta mere cu unt de arahide.

Christie isi incheie aproape intotdeauna ziua cu o cina foarte colorata. "Mancarea mea preferata este orezul brun cu linte, ardei rosii si galbeni si fenicul, cu cartofi dulci si o garnitura de salata", a mai spus fotomodelul de 64 de ani. "Si imi place sa beau uneori si cate un pahar de vin rosu la cina, pentru ca dorm bine".

In concluzie, mesele moderate sunt cheia aspectului sau perfect la o astfel de varsta. Si isi mai face zilnic cate o mica bucurie: mananca o bomboana de ciocolata.

Sursa foto: foodenvy.tv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare