Dieta si nutritie

# dieta Andrei Duban #Andrei Duban slabit #andrei duban

Andrei Duban a slabit spectaculos. Cum arata acum, dupa ce a dat jos 27 de kilograme

Actorul Andrei Duban arata spectaculos. A slabit enorm si acum este tare mandru de felul in care arata. S-a chinuit mult de-a lungul timpului sa slabeasca si a incercat numeroase diete. Din pacate, niciuna dintre metodele incercate nu au avut rezultate de lunga durata. De curand a decis insa sa faca o schimbare majora si a decis sa apeleze la chirurgie pentru a scapa de problema kilogramelor in plus. Si-a facut operatie de taiere a stomacului si astfel a reusit sa slabeasca 27 de kilograme.

 

”Luam si pastile, dar cu toate dietele nu se mai putea. Ma rostogoleam. Aveam tensiunea 19. Trebuia sa mi se regleze tensiunea ca sa ma pot opera. Medicul mi-a spus ca sunt in prima clasa de obezitate”, a povestit el.

”Am slabit 13 kilograme intr-o luna… Mi-am taiat stomacul, se numeste bariatrie”, a povestit el prin ce a trecut.

Din fericire, acum e refacut, dar va fi o lupta continua, intreaga viata. ”Eu am intrat marti in clinica, iar vineri am iesit linistit… Pot sa mananc ce vreau, dar nu cat vreau. Iau si vitamine.

Problemele mele erau mai multe din punct de vedere medical. In momentul in care a vazut analizele, domnul doctor s-a cam speriat. Colesterolul, inima…Mi-am dat un reset organismului. Sunt alt om. Iti creste increderea in tine”, a povestit el la Kanal D.

”Mi-am dat restart la viata. Si acum, la 7 luni de la operatie, trebuie sa-mi pun in farfurie o bucatica de ceva si trei frunze de altceva, pentru ca ma satur. Analizele sunt bune”, a mai spus actorul, casatorit cu Gratiela Duban, cu 13 ani mai mica, din 2011.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare