Dieta si nutritie

#alimente #dieta #potenta

Alimentele minune care trateaza problemele erectile si ajuta potenta

Problemele de erectie survin in urma multor factori fizici sau psihici, insa exista o serie de alimente care consin substante ce poat ajuta la combaterea acestor factori.

Insa, unul dintre cei mai importanti factori atunci cand vine vorba de problemele erectile, este alimentatia barbatilor. Potrivit ultimelor sudii in domeniu, o dieta bogata in grasimi si in zaharuri are un efect incredibil de nociv asupra funciotnarii normale a aparatului reproducator masculin din simplul motiv ca grasimile si zaharurile incetinesc circulatia sangvina si cresc nivelul colesterolului in sange. Aceste lucruri duc inevitabil la pierderea apetitului sexual si la probleme cu erectia.

Tocmai de aceea exista o gama variata de alimente care ajuta la curatarea organismului si care functioneaza ca adevarate tratamente pentru barbatii cu disfunctii erectile.

Citeste continuarea articolului pe Lyla.ro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului