Dieta si nutritie

#produse ecologice #alimentatie #produse bio #sanatate

Afla ce produse ecologice iti pot fi de mare folos

Cine nu a auzit pana acum de binecunoscutele produse bio promovate peste tot? De ce sunt atat de cunoscute si de recomandate? Ei bine, produsele bio reprezinta, de fapt, acele produse in a caror realizare nu sunt deloc utilizate substante chimice, nu au loc interventii de natura genetica. Asadar, aceasta categorie de articole este perfect pliabila pe asigurarea unui mediu inconjurator corespunzator, precum si deosebit de sanatoase pentru organismul uman.

 

Pentru a alege corect produsele bio pentru propria persoana, specialistii Bioera, din spatele magazinului online bioera.ro, vin cu o serie de sfaturi si propuneri pentru persoanele interesate legate de aceasta gama de articole ecologice. Haideti sa vedem in cele ce urmeaza despre ce anume este vorba.

Cele mai recomandate produse bio pentru o stare de sanatate corespunzatoare

Intrucat starea de sanatate optima este destul de greu de obtinut, din ce in ce mai multe persoane aleg sa utilizeze produse bio cu gama larga de utilizare. Astfel, in randurile urmatoare va prezentam cele mai importante categorii de astfel de articole conform specialistilor in domeniu de la bioera.ro, produse pe care le gasiti chiar si in cadrul magazinului online mentionat.

Alimentele bio sunt o prima categorie ce trebuie avuta in vedere de catre toti cei care doresc sa se asigure ca sanatatea proprie urmeaza un fagas normal. Astfel, deosebirea dintre acest tipuri de hrana si cele care se gasesc in comert consta in faptul ca primele nu sunt afectate de catre substante chimice sau efectele ulterioare folosirii lor. De asemenea, mancarea bio nu va avea nici un impact negativ asupra organismului, precum se poate intampla in cazul consumului de alimente din comert.

Intr-adevar, alimentele bio pot parea putin mai scumpe decat cealalta categorie. Asta, insa, se datoreaza faptului ca productia este mai scazuta si nu asigurata constant de catre efectele substantelor chimice folosite in agriculturi. Pe bioera.ro gasiti o gama diversificata de alimente bio, incepand de la cele de baza, fainuri, tarate, si pana la produse de post sau dulceturi.

Suplimente bio: nu este deloc un secret faptul ca alimentatia zilnica nu ii este suficienta in totalitate organismului pentru ca acesta sa isi poata indeplini functiile cu succes. Astfel sunt intens recomandate suplimentele alimentare. Bineinteles, acestea pot indeplini diverse scopuri, precum sa ajute procesul de slabire, sa creasca nivelul vitaminelor si al nutrientilor pentru un plus de energie, intarirea structurii osoase si alte astfel de obiective similare.

Daca sunteti interesati de consumul de suplimente nutritive, atunci cele bio sunt cele mai bune in acest sens, deoarece elimina riscul oricaror efecte adverse si sprijina cu mult mai bine scopul principal avut in vedere.

Detergentii bio: ati patit pana acum macar o data sa spalati rufele cu detergenti obisnuiti si apoi sa suferiti diverse iritatii la nivelul pielii? Ei bine, compusii, mai precis ingredientele acestor produse sunt considerate ca ataca pielea si pot cauza diverse afectiuni, mai mult sau mai putin severe.

Astfel, puteti opta fara nici o grija pentru folosirea detergentilor bio, incepand de la cei pentru rufe, vase sau solutii dedicate curatarii diverselor suprafete. Nu doar pielea nu va mai fi atacata, insa si mirosul acestora va fi incantator comparativ cu produsele din comert.

Cosmetice bio: acestea reprezinta o alta categorie importanta care nu ar trebui sa va lipseasca din propria locuinta. Fie ca este vorba despre cele dedicate pentru ingrijirea fetei, a mainilor, a corpului sau alte astfel de produse, cosmeticele bio se deosebesc de cele obisnuite prin faptul ca sunt mult mai delicate cu pielea.

Daca in mod normal atunci cand apelati la un astfel de produs exista sansa ca pielea sa se irite, cosmeticele bio nu prezinta nici un fel de pericol. De asemenea, durata lor rezistenta este crescuta, iar absorbirea lor de catre piele se realizeaza mult mai usor. Orice persoana ar trebui sa opteze pentru utilizarea cosmeticelor bio, deoarece reprezinta o adevarata comoara pentru intregul corp.

Hrana pentru animale bio: daca va bucurati acasa de compania unui catel sau a unei pisici, atunci trebuie sa stiti cat de sensibil este organismul acestora. Ei bine, nu trebuie sa va mai faceti griji deoarece si pentru animale exista hrana bio.

Alimentatia bio pentru animale este intens recomandata deoarece nu prezinta nici un risc in starea de sanatate a prietenilor necuvantatori, ci dimpotriva le asigura buna functionare a organismului, respective o blana frumoasa si stralucitoare.

Prin urmare, atunci cand alegeti sanatatea in defavoarea celorlalte optiuni, veti fi cu mult mai castigat. Daca va intereseaza sa cumparati astfel de produse, puteti consulta ofertele avantajoase ale magazinului online specializat in acest domeniu - bioera.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare