Dieta si nutritie

#sarbatori #sanatate #digestie

Adio probleme de digestie!

Perioada iernii  este de regula una aglomerata: vacante, calatorii, pregatiri, dar mai ales o alimentatie bogata si diversificata, care are, de cele mai multe ori, repercusiuni asupra starii de bine a sistemului digestiv.

 

Astfel, digestia deficitara cauzata de mesele copioase poate fi un real impediment in aceasta perioada, cauzand disconfort gastric: crampe abdominale, balonare, senzatie de preaplin, stari de greata sau varsaturi.

Pentru a combate eficient toate aceste neplaceri, Fiterman Pharma va propune solutii pentru fiecare problema!

Pentru o digestie rapida si completa, fara urmele kilogramelor in plus se recomanda Digex, super enzime pentru o super digestie. Digex este o formula complexa de enzime digestive care imbunatatesc digestia, elimina senzatia de preaplin si inlatura starile de disconfort gastric. In plus, este usor de administrat: 1 capsula Digex pe zi (in timpul mesei sau dupa masa), pentru copii de la 6 ani si adulti.

Pentru ameliorarea sau prevenirea balonarii combatant este Balonix, si scapi de neplaceri. Balonix este un produs inovator, cu dubla actiune - antiflatulenta si antibalonare. Produsul se poate administra si diabeticilor, pentru ca NU contine zahar. Recomandat copiilor de peste 6 ani si adultilor.

Pentru ameliorarea starilor de greata si a varsaturilor se recomanda Emetix, pastreaza-ti stomacul usor. Pe langa neplacerile digestive, capsulele trateaza si greturile cauzate de anumite medicamente, dupa interventiile chirurgicale sau specifice raului de miscare (administrat cu jumatate de ora inainte de calatorie). Datorita mecanismului sau de actiune, Emetix se poate administra in siguranta si fara reactii adverse si pentru ameliorarea greturilor din timpul sarcinii. Recomandat copiilor de peste 6 ani, adultilor si femeilor chiar din prima luna de sarcina.

Mai multe detalii despre produse se gasesc pe www.fitermanpharma.ro sau www.cetipicagreu.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare