Dieta si nutritie

#slabit Carmen Bruma # carmen bruma dieta #carmen bruma

5 sfaturi de la Carmen Bruma ca sa scapi de kilogramele acumulate de sarbatori

Carmen Bruma este cel mai bun exemplu de urmat cand vine vorba despre slabit. In urma cu mai bine de 10 ani, prezentatoarea tv cantarea 86 de kilograme. Iubita lui Mircea cantareste 57-58 de kilograme, desi a a dus pe lume un copil.

Carmen Bruma a publicat pe blogul sau cinci recomandari pentru cei/cele care au decis sa slabeasca dupa sarbatorile in care si-au facut de cap.

Incearca sa elimini pentru inceput alimente precum; cascavalul ,branza topita, feta, porumbul fiert, chips-urile, covrigei, produse de patiserie din faina alba, mezelurile si dulciurile si bauturi gen : alcool, sucuri dulci, frappe-uri.

2. Nu manca nimic dupa apusul soarelui sau macar cu 3-4 ore inainte de culcare. Mananca fructe la 1-2 ore inainte sau dupa masa, dar pana in ora 15.

3. Fa miscare de 4-5 ori pe saptamana. Poti sa mergi la sala, sa alergi in parc, sa sari coarda sau sa te antrenezi acasa.

4. Evita sa mananci la masa de seara carbohidrati de genul orez, paine, paste, mamaliga. Cina trebuie sa contina o carne slaba cu o garnitura din salata de sezon.

5. O cura de sucuri, pe care sa le pregatesti acasa, si care sa te ajute in aceasta perioada . Poti sa inlocuiesti gustarile  cu diverse sucuri”, recomanda Carmen Bruma.

Ea ofera si reteta unui suc presat la rece, cu putine calorii, care stimuleaza digestia, ajuta in procesul de eliminare a toxinelor si scade pofta de mancare. Sucul se bea imediat dupa preparare, zilnic, in prima parte a zilei. Pentru prepararea lui ai nevoie de un mar – aproximativ 250 gr, doi  castraveti mici – 200 g, o telina ( radacina) - 100 g, doua maini de spanac proaspat si o lamaie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare