Dieta si nutritie

#afine #ardei iute #grepfrut #abdomen sexy #alimente abdomen

5 alimente care-ti sculpteaza un abdomen sexy vara aceasta

Abdomenul plat la care visezi nu se obtine doar cu ajutorul sportului, al masajelor si cremelor cosmetice remodelatoare. Cel mai usor si mai simplu se sculpteaza... mancand! Oricat de paradoxal suna, exista alimente care combat balonarea, retentia apei, tonifica musculatura si topesc grasimile depuse in zona abdominala! Iata cateva dintre alimentele care te ajuta sa afisezi cel mai sexy abdomen pe plaja in acest sezon!

1 Legume cu frunze verzi

Legumele cu frunze verzi iti ofera o gama variata de optiuni pentru meniul tau contra grasimii abdominale - stevie, spanac, slaata verde, rucola, laptuci etc. Acestea reprezinta o sursa bogata de fibre si vitamine care combat balonarea si retentia de apa, probleme care ofera un aspect inestetic abdomenului tau.

2 Ardei iute/Chili

Vrei sa topesti grasimile si sa-ti remodelezi rapid abdomenul pentru sezonul de plaja? Chiar daca timpul iti este potrivnic si nu ai timp pentru metode complexe, poti apela oricand la puterea ardeilor iuti sau chili pentru obtinerea unor rezultate rapide.

Daca ai un stomac care tolereaza un astfel de aliment si iti place mancarea picanta, ardeiul iute va deveni cel mai de nadejde aliat impotriva grasimii de pe abdomen.

3 Afine

Fructele de padure, si in special afinele, stimuleaza metabolismul sa arda mai repede si mai usor grasimile de pe abdomen si il pregatesc pentru plaja. Consuma zilnic portii semnificative de afine, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara in cel mai scurt timp.

4 Iaurt

Consuma zilnic iaurt, iar balonarea abdomenului va deveni doar o amintire neplacuta. Una dintre cauzele care stau la baza unui abdomen inestetic este balonarea. Aceasta este cauzata, la randul ei, de probleme si dezechilibre la nivel digestiv.

Iaurtul contine culturi vii sau "bacterii bune" care ajuta digestia, regleaza tranzitul intestinal si combat meteorismul, redand un aspect armonios abdomenului.

5 Grepfrut

Grepfrutul este un fruct care arde rapid grasimile de pe abdomen si care are meritul de a incetini digestia. In momentul in care alimentele sunt digerate mai lent, obtii senzatia de satietate pe termen lung si supraalimentarea, care conduce la balonare si la inmultirea straturilor adipoase de pe abdomen.

Sursa foto:justin5mins.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare