Dieta si nutritie

# ceaiuri celulita #celulita

3 ceaiuri care elimina celulita

Celulita este unul dintre cele mai mari cosmaruri pentru o femeie! Chiar daca esti slaba sau mai plinuta, celulita poate sa apara! Pentru a o combate este nevoie de o alimentatie echilibrata, sport, dar poti apela si la cateva ceaiuri care ajuta la eliminarea aspectului de coaja de portocala.

Ceaiul de papadie

Datorită proprietăților sale diuretice și antioxidante, păpădia ajuta la buna functionare a functiilor ficatului și rinichilor, favorizând eliminarea toxinelor, combaterea retenției de lichide și îmbunătățirea circulației. Este un remediu natural perfect pentru eliminarea celulitei. Este bine sa bei acest ceai de două ori pe zi, o dată dimineața și o dată după-amiaza. Nu este recomandabil să abuzezi și să consumi mai mult.

Ceaiul verde

Ceaiul verde este unul dintre cele mai populare remedii pentru combaterea celulitei. Este un antioxidant puternic care favorizează expulzarea radicalilor liberi din corpul nostru, împiedicând îmbătrânirea prematură și permițând pielii să pară mai tânără. Este, de asemenea, ideal pentru reducerea coajii de portocale datorită proprietăților sale diuretice și capacității de a ne ajuta să scadem în greutate. Nu este recomandat să bei mai mult de trei cești pe zi.

Ceaiul coada-calului

Datorită conținutului său ridicat de minerale și flavonoide, coada-calului are proprietăți diuretice și depurative, ideale pentru a combate retenția de lichide și pentru a reduce, astfel, celulita. De asemenea, aceasta favorizează și eliminarea toxinelor din corpul nostru. Pentru a beneficia toate efectele acestei plante, este bine să bei o ceasca inainte de somn.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare