Boli

#cancer #monica tatoiu #reteta

Reteta anti-cancer a Monicai Tatoiu: ce spun medicii

Controversata reteta anti-cancer a Monicai Tatoiu a luat in ultima perioada amploare mai ales din cauza faptului ca medici din intreaga tara o ataca si aduc puternice contra-argumente impotriva acesteia.


Femeia de afaceri Monica Tatoiu sustine faptul ca reteta minune pe baza de produse apicole ar fi scapat-o de chinuitorul cancer la san si ca medicamentele speciale pentru a contracara aceasta boala nu au avut niciun efect asupra ei. Pentru ca impactul pe care l-a avut cu aceasta reteta asupra romancelor care sufera de cancer de san a fost foarte mare, medicii din tara s-au gandit sa ia masuri si sa isi spuna punctul de vedere.


Reteta anti-cancer a Monicai Tatoiu:


- laptisor de matca - 4 grame
- miere de salcâm, luata de la Plafar - 1,5 kilograme
- polen macinat - 300 de grame
- ser fiziologic - 200 mililitri
- tinctura de propolis - 150 de grame.

Medicii ataca reteta-minune


Criticile medicilor sunt foarte acerbe, cu atat mai mult cu cat foarte multe femei care sufera de aceasta boala au renuntat la tratamentul medicamentos pentru a urma tratamentul recomandat de Monica Tatoiu. Medicii si activistii impotriva cancerului de san sunt foarte speriati de faptul ca aceste femei isi pun toate sperantele in acest tratament si ca au renuntat fara sa stea pe ganduri la tratamentul pe baza de pilule si citostatice care impiedica, intr-o oarecare masura, avansarea bolii.


Stella Hanusz, una dintre cele mai cunoscute activiste anti-cancer mamar, a declarat pentru adevarul : „Cunosc opt femei care au renuntat la tratamentul medical, dupa ce au vazut-o pe doamna Tatoiu la televizor. Nu toate femeile au acelasi gen de cancer. Fiecare are un anumit sistem hormonal. Tratamentul poate sa aduca rau. Tratamentul clasic este unul extrem de greu si atunci lumea prefera varianta care pare mai usoara”.


De asemenea, Cristina Mateescu, directorul Institutului de Cercetare în Apicultura, a afirmat ca unele persoane pot fi alergice la miere si polen si ca un astfel de tratament poate agrava situatia.


In acelasi timp, medicul oncolog al Spitalului Judetean Giurgiu, Florin Onisim spune ca laptisorul de matca este un produs care stimuleaza toate celulele, adica si pe cele bolnave si ca tratamentul nu va face in aceasta situatie decat sa ajute la avansarea cancerului prin stimularea celulelor canceroase. Acesta povesteste de un caz in care o pacienta care a utilizat aceasta reteta si ca in scurt timp s-a intors in spital cu markerii tumorali crescuti.


Medicul mai sustine ca Monica Tatiou nu ar fi trebuit sa faca publica aceasta reteta si considera ca tratamentul pe baza de produse apicole nu este cel care a vindecat-o.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare