Boli

#prevenire cancer #usturoi #boli #cancer

Usturoiul chiar ajuta la prevenirea cancerului?

Se pare ca usturoiul este noul ingredient cheie impotriva cancerului de vreme ce nenumarate studii au demonstrat faptul ca administrarea sa regulata este foarte benefica in prevenirea aparitiei anumitor tipuri de cancer. Acest aliment este folosit in bucatarie pentru a aromatiza mancarurile gatite, insa putina lume stie ca are proprietati naturale antibiotice si antivirale care distrug viermii intestinali si parazitii care aduc boala.

Conform cu Organizatia Mondiala de Sanatate, consumul a cate putin usturoi in fiecare zi este suficient pentru a ajuta organismul uman in multiple feluri. S-a descoperit de oamenii de stiinta faptul ca acest ingredient natural chiar ajuta la prevenirea cancerului.

Ce spun studiile stiintifice despre puterile miraculoase ale usturoiului

Beneficiile usturoiului nu sunt limitate doar pentru persoanele care doresc sa previna aparitia bolilor, ci sunt avantajoase mai ales pentru persoanele fumatoare sau cu risc de aparitie a cancerului. Institutul American pentru Cercetarea Cancerului certifica faptul ca usturoiul este un tip de leguma cu proprietati speciale. Aceasta are efecte puternice impotriva celulelor canceroase, distrugand tumorile si micsorand rata de raspandire a celulelor afectate de boala catre celulele sanatoase ale organismului.

A fost cercetat si demonstrat faptul ca usturoiul ajuta mult la eliminarea celulelor canceroase de la nivelul glandelor mamare, a plamanilor, a stomacului, esofagului, dar si a prostatei, colonului, tesuturilor si a vezicii urinare.

De asemenea, in urma studiilor efectuate de oamenii de stiinta s-a observat faptul ca administrarea unei cantitati mari de usturoi a favorizat reducerea riscului de aparitie a cancerului pancreatic cu 50%. O alta cercetare, de data asta din China, a dezvaluit faptul ca persoanele care consuma doze imbinate de usturoi si seleniu reduc la jumatate dezvoltarea cancerului de stomac si cu 30% aparitia altor tipuri de cancer.

Ce transforma usturoiul intr-un factor cheie in prevenirea cancerului?

Specialistii cred ca sulfurul din usturoi contribuie foarte mult la prevenirea cancerului. Acest aliment contine sulfuri fitonutrienti, compusi din plante care promoveaza sanatatea organismului. Acesti compusi naturali se crede ca ar fi responsabili pentru preventia, intreruperea si inhibarea activitatii celulelor canceroase din corp.

Acestia ajuta la eliminarea substantelor cancerigene si chiar promoveaza distrugerea celulelor canceroase. De asemenea, acesti compusi de sulfur incetinesc progresul simptomelor unor tipuri de cancer precum cel de prostata, de colon si de stomac. Nu este de mirare, asadar, faptul ca numeroase studii sunt pro consumului de usturoi in mod regulat, pentru protectia impotriva cancerului.

Usturoiul are o multime de beneficii de oferit pentru sanatatea intregului organism, dar este dovedit faptul ca impotriva cancerului actioneaza de minune, prevenind si distrugand celulele imbolnavite. Asadar, in dieta noastra zilnica sau cel putin de cateva ori pe saptamana este indicat consumul de usturoi.

Iar daca se doreste o formula complexa de mai multe plante care favorizeaza protectia organismului de bolile de inima si diferitele tipuri de cancer, se poate alege un supliment natural precum produsul Onconovical de la Medicinas. Acesta are in compozitia sa un mix de 19 plante cu actiuni benefice pentru protejarea membranei celulare si prevenirea inmultirii celulelor canceroase.

Onconovical este un adjuvant cu efect antibacterian, antiviral, antifungic si antiinflamator, care ajuta la purificarea sangelui si la reducerea colesterolului rau. Cele 19 ingrediente active ale suplimentului natural – samburi de caise, apa purificata, ghimbir, busuioc, ardei iute, piper negru, ceai verde, Aronia, cactus, pulbere de Reishi, pudra de usturoi, Momordica, orz verde, zeolit, turmeric, Astragalus, Kombutcha, polen si vasc ajuta la combaterea mai multor tipuri de tumori.

In cazul in care se doreste administrarea produsului Onconovical zilnic, acesta poate fi comandat de pe site-ul bioo.ro individual sau in pachete pe 2 sau 3 luni plus transport gratuit.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului