Boli

#gripa #tuse #raceala

Tusea iti da batai de cap? Imunotus Forte ii vine de hac

Cu toate ca ne incomodeaza vremea rece, iarna are farmecul ei. Zapada, sarbatorile, vacanta ne aduc aminte de copilarie, de momente frumoase petrecute cu prietenii, cu familia. Cand eram mici ne bucuram de lipsa temelor si de constructia cazematelor din zapada; atunci nu ne pasa nici de cizmele si hainele ude, nici de riscul de a ne imbolnavi. Iar raceala, cu toate simptomele ei, trecea mai repede. Acum, adulti fiind, o suportam parca mai greu. Mai ales atunci cand vine la pachet cu o tuse productiva care nu te lasa sa te odihnesti noaptea, iar ziua iti intrerupe activitatea.

 

Important este sa nu te ingrijorezi, pentru ca tusea este o reactie de aparare a organismului, ce consta intr-un mecanism reflex al cailor respiratorii de a elimina secretiile (mucusul) sau corpii straini. Tusea initiala, seaca si iritativa, se transforma intr-una productiva, mucusul fiind astfel eliminat. Uneori se intampla sa respiri greu sau sa ai stari de voma, care te vor impiedica sa dormi.

Daca te confrunti cu o tuse productiva, Imunotus® Forte iti este de ajutor.

Un plic de Imunotus Forte combina in mod eficient 600 mg de acetilcisteina naturala, extracte standardizate din flori si fructe de soc, frunze de cimbru de cultura si Vitamina C. Nu contine coloranti sintetici sau conservanti.

Acetilcisteina contribuie la functionarea normala a sistemului respirator, actionand asupra fluidificarii si eliminarii mucusului in exces.

Cimbrul are proprietati antispastice, calmeaza tusea si durerile de cap, reduce inflamatia si desfunda nasul.

Vitamina C are proprietati imunostimulatoare si amelioreaza simptomele date de raceli.

Iar fructele si florile de soc au proprietati antivirale, actionand asupra virusului care a determinat viroza respectiva. Este foarte important acest beneficiu, intrucat peste 85% dintre infectiile virale sunt cauzete de virusuri.

Un singur plic/zi te ajuta sa scapi de tusea productiva (produsul fluidizeaza secretiile mucoase si favorizeaza expectoratia).

Imunotus Forte este recomandat adultilor, dar si copiilor, incepand cu varsta de 12 ani, avand un profil de siguranta ridicat. Continutul plicului se dizolva in aproximativ 200 ml apa plata, iar durata de administrare poate ajunge pana la 14 zile.

Pentru mai multe informatii despre produsele Fiterman Pharma impotriva racelii, accesati www.stopraceala.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare