Boli

# tratament boli cronice #recuperare medicala #boli cronice #boli

Tratamentul bolilor cronice si recuperarea medicala nu pot fi amanate!

Traversam o perioada dificila, in care internarile si interventiile non-urgente sunt suspendate in spitalele de stat ca urmare a raspandirii virusului SARS-CoV-2.

Cu toate acestea, Spitalul de Recuperare si Geriatrie din cadrul Enayati Medical City isi pastreaza usile deschise catre toti pacientii care au nevoie de ingrijire.

De ce tratamentul bolilor cronice si recuperarea medicala nu pot fi amanate?

Este crucial ca atat pacientii cu boli cronice, cat si cei care trec printr-un proces de recuperare medicala sa isi continue tratamentul pentru a evita eventualele complicatii medicale ce pot duce la agravarea diagnosticului.

Prin aceste terapii, pacientul nu numai ca isi recastiga pe cat posibil functiile pierdute, ci previne degradarea conditiei fizice sau inrautatirea afectiunii de care sufera.

In plus, recuperarea medicala dupa o interventie reprezinta frecvent prelungirea actului medical chirurgical. Astfel, efectul operatiei poate fi nul daca o recuperare adecvata nu este efectuata.

“Mobilizarea cat mai rapida a articulatiilor sau segmentului afectat este cruciala pentru vindecare. Cu cat initiem programul de recuperare mai repede, cu atat pacientul va avea mai multe sanse de reusita, indiferent de problema sa. Totodata, reintegrarea in mediul socio-economic si recuperarea psihoafectiva a pacientului, care nu e deloc de ignorat, se va face rapid, cu impact minim negativ asupra calitatii vietii pacientului respectiv.” - Dr. Paul Nastase, medic ortoped in cadrul Enayati Medical City.

 

Spitalul de Recuperare si Geriatrie din orasul medical ofera in continuare recuperare ortopedica, neurologica si oncologica, precum si ingrijire paliativa & geriatrie, sub forma spitalizarii de zi csau de lunga durata. Toate serviciile pun pe primul loc siguranta si protectia pacientilor, iar o mare parte din acestea sunt decontate de Casa de Asigurari

Pentru mai multe detalii despre Spitalul de Recuperare & Geriatrie accesati linkul urmator https://bit.ly/3uJfUCX sau apelati simplu si rapid 0219362.  

Sursa foto: Enayati Medical City

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului