Boli

# tratament detox #detoxifiere # tratament revolutionar

Tratament revolutionar pentru detoxifiere, acum si in Romania

Revolutionara metoda patentata de academicianul rus Ashot Khachatryan, care a tratat peste 50.000 de bolnavi din 11 tari, din 1993 incoace, ajunge in Romania.

Terapia de detoxifiere prin metoda profesorului rus duce la eliminarea completa a tuturor tipurilor de produse toxice acumulate in organism, cum ar fi metalele grele, paraziti si alte tipuri de produse chimice, ajutand la recapatarea unui proces digestiv corect, iar prin refacerea microflorei intestinale, la refacerea inclusiv a imunitatii. Dintre bolile tratate cu succes de academicianul Ashot Kharchatryan, enumeram: disbioza, gastroduodenita, pancreatita, boala Chron, prostatita, diverse tipuri de cancere, bolile cronice ORL, oboseala cronica, psoriazis, infertilitatea, diabetul, boala Parkinson etc.

Tratamentul consta in patru etape

Tratamentul complex de curatarea organismului se face in patru etape, folosindu-se produse medicamentoase naturiste si cinci solutii de detoxifiere si antioxidante intr-un total de 78 proceduri.

Etapa I - preliminara are o durata de 10-15 zile si se poate efectua la domiciliul pacientului. Astfel, se pregateste sistemul hepato-biliar si colonul pentru curatarea organismului de toxine, incepand un regim alimentar recomandat de medic.

Etapa a II-a – curatarea – are o durata de 6-7 zile. Procedurile se desfasoara in clinica, sub supravegherea medicului, si dureaza 2-3 ore/zi. Procedura implica, in prima faza, curatarea ficatului, a colecistul si a duodenul de toxine si de alte elemente daunatoare. In continuare, se detoxifiaza sangele, pancreasul si chiar intregul organism. Intr-un final, se stopeaza activitatea parazitilor si se elimina procesele inflamatorii. Organismul se reface cu tot sistemul lui imunitar si organele incep sa functioneze ca la inceput.

Etapa a III-a – implica eliminarea parazitilor si are o durata de 3 zile. Procedurile se desfasoara in clinica, sub supravegherea medicului, si dureaza 2-3 ore/zi. Metoda implica distrugerea si eliminarea tuturor tipurilor de paraziti, inclusiv larvele si ouale acestora. Prin urmare, se efectueaza detoxifierea intregului organism.

Etapa a IV-a – reabilitare – are o durata de 3 zile, iar procedurile finale se desfasoara tot in clinica, sub supravegherea medicului, si dureaza 2-3 ore/zi. Astfel, se restabileste microflora intestinala, prin implantarea ei la nivelul colonului, ceea ce duce la o functionare corecta a sistemului imunitar si digestiv, reluandu-se functiile normale de la nivelul acestuia.

Conferinta sustinuta de celebrul profesor rus, la Bucuresti

Conferinta despre introducerea revolutionarul tratament in tara noastra, a avut loc in Bucuresti. Evenimentul s-a adresat persoanelor care doresc sa-si intretina starea perfecta de sanatate, dar si persoanelor cu diverse patologii, precum si medicilor.

Invitatul special a fost chiar initiatorul metodei, profesorul Ashot Khachatrian, care a prezentat direct datele despre tehnicile aplicate cat si despre pacientii care au utilizat procedurile sale de detoxificare.

"Dupa efectuarea acestui tip de detoxificare, practicam o repopulare a colonului cu o flora bacteriana benefica (40 de tipuri de bacterii benefice vii, selectionate si activate dupa metoda prof. dr. A. Khachatryan), cu rol de aparare prin dezvoltarea unei bariere imunitare. Prin echilibrarea florei intestinale, deci a intregului organism, unele afectiuni pot chiar disparea, dupa cum alte boli mai grave se pot ameliora. Aceste rezultate sunt obtinute cu metodele aplicate la noi in clinica, la Perfect Detox. La baza procedeelor de detoxificare aplicate in clinica noastra stau descoperirile si inventiilor d-lui Academ. Prof. Dr. Ashot Khachatryan, un renumit medic si cercetator rus, cunoscut pe plan international ca membru activ al Academiei Medicale Ruse, al Academiei Europene de stiinte ale Naturii si al Academiei stiintifice din New York. In viitor, clinica noastra va comercializa atat suplimentele alimentare care contin microflora bacteriana benefica, cat si diferitele tipuri de aquaspectre inventate si produse de profesorul Khachatryan", explica dr. Astrid Sburlan, directorul Clinicii Perfect Detox.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului