Boli

#Systane Ultra #Systane #Systane Hydration

Systane Ultra: Ochi uscat. Ochi tratat

Ochiul uscat este o afectiune cauzata de schimbarile lacrimilor ce determina simptome de disconfort ocular, afectarea vederii si instabilitatea filmului lacrimal, cu potential distructiv asupra suprafetei oculare.

Cauzele ce pot duce la aparitia ochiului uscat sunt praful, vantul, varsta, anumite medicamente, aerul conditionat, lucrul intens la computer, expunere la fumul de tigara sau bolile autoimune, inclusiv Sindromul Sjogren.

Ochiul uscat si Sindromul Sjogren

Sindromul Sjogren este o boala autoimuna care cauzeaza disconfort prin uscaciunea oculara. Din nefericire, nu exista un tratament care sa vindece sindromul Sjogren dar sunt pasi pe care se pot face pentru tratarea simptomelor.

Sindromul Sjogren apare atunci cand celule albe din sange ataca glandele care produc lichide provocand inflamarea si reducerea semnificativa a cantitatii si a calitatii lichidelor produse de acestea. Varsta la care se declanseaza sindromul Sjogren este in general de 40 de ani, dar acesta poate aparea la orice varsta. Semnul principal al aparitiei sindromului Sjogren este ochiul uscat sever. Simptomele pot include si uscarea gurii, durerea articulatiilor si oboseala.

Systane Ultra, lacrimile artificiale care ofera speranta

Lacrimile oftalmice Systane Ultra ofera hidratare si ameliorare in tratarea simptomelor. Cu ajutorul Systane Ultra ochii sunt mentinuti umezi, hidratati, sanatosi si confortabili.

Picaturile Systane Ultra formeaza un strat protector, precum un scut, si calmeaza suprafata oculara. Mai mult, ofera zonelor uscate un mediu sanatos in care acestea se pot vindeca.

Systane Ultra se poate utiliza ori de cate ori este nevoie, pe parcursul intregii zile, chiar si in timpul purtarii de lentile de contact. Produsul poate fi utilizat si inainte de sau dupa indepartarea lentilelor de contact.

Protectie extinsa inseamna ca ochii se simt confortabil mai mult timp, cu mai putine administrari. Systane Ultra este disponibil in farmacii, in flacoane de 10 ml.

Advertorial

 

Sursa foto: shutterstock via Systane Hydration

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare