Boli

# oferte medicale #Skinmed #pachete

Sezonul rece vine cu oferte speciale!

Cu SKINMED CLINIC, Centrul de Excelenta in Dermatologie Bucuresti, tineretea persista pana la adanci batraneti! Pentru ca ne dorim sa ne surprindem placut pacientii de fiecare data, pentru aceasta iarna v-am pregatit super-promotii: vouchere-cadou si discount-uri pentru cele mai cautate servicii disponibile la Skinmed Clinic.

1. TRATAMENTE INJECTABILE

*Pentru cele/cei care apeleaza la tratamente injectabile, Skinmed Clinic ofera in prag de Sarbatori reduceri substantiale la injectabile. Acum puteti arata fabulos de Craciun & Revelion cu "All Face Lift nechirurgical", uitand de riduri si de semnele batranetii cu cele mai sigure si eficiente tehnici si substante de injectare! 2000 de lei discount pentru toate cele 3 etaje faciale – si intoarcem timpul cu 10 -15 ani!

Perioada promotiei: 15 noiembrie – 15 decembrie 2021.

2. OZONOTERAPIE

*Pentru cei/cele care doresc sa dispuna de beneficiile curei de Ozonoterapie (autohemoterapie majora cu ozon), Skinmed Clinic daruieste:

2 sedinte gratuite la pachetul de 10 sedinte platite. Dureri de spate, oboseala cronica, picior diabetic, imunitate scazuta? Toate isi gasesc ameliorarea / vindecarea cu aceasta terapie, ale carei beneficii le puteti descoperi pe site-ul clinicii.

*Scapati de varice in cel mai eficient mod! Pentru pacientii care apeleaza la scleroterapie in cadrul Skinmed Clinic, avem un pachet special cu terapie cu ozon, care intensifica vindecarea si grabeste rezultatele. Astfel, pana la data de 31 decembrie 2021, puteti alege intre cele doua variante active in prezent:

Puteti beneficia acum de 4 sedinte de autohemoterapie majora cu ozon la numai 1000 lei sau 2. Puteti beneficia de 5 sedinte de autohemoterapie majora cu ozon si 5 sedinte de terapie intravenoasa cu vitamina C la doar 1950 lei in loc 2700 lei!

3. Pachete GINECOLOGIE

Descoperiti cele 5 pachete de servicii ginecologice, pregatite special pentru sanatatea & frumusetea dumneavoastra!

*Healthy Lady Premium - Pentru evaluarea ginecologica obligatorie anuala, care cuprinde principalele analize, veti beneficia de un discount de 130 lei.

*Pentru ca Sanii frumosi inseamna sani sanatosi, va invitam la screening cu unul dintre specialistii clinicii Skinmed, la un cost extrem de ofertant: 199 lei in loc de 400 lei!

* Perfect Lady Premium – Daca doriti o evaluare completa din punct de vedere ginecologic, puteti beneficia de oferta actuala, economisind cca. 400 lei.

* Forever Young Premium- Profitati de reducerea de 20% pentru orice serviciu de estetica ginecologica daca ati achizitionat la Skinmed Clinic unul dintre urmatoarele servicii: epilare laser sau remodelare corporala cu Accent Prime!

*Estetica ginecologica cu Femitight – Femilift

Daca va numarati printre femeile care au parte de senzatii neplacute la nivelul zonei genitale, de scaderea satisfactiei sexuale sau de pierderea involuntara a urinei, rejuvenarea laser CO2 este solutia. Skinmed Clinic va propune Oferta Rejuvenare Femilift/Femitight 3+1 (platesti 3 sedinte, una este din partea casei)!

4. Epilare definitiva cu laser

* Cu totii, si barbati si femei, avem zone de par nedorit. Epilarea definitiva cu lasere performante este, in prezent, cea mai eficienta solutie. Astfel, Skinmed Clinic va ofera 3 sedinte gratuite la 3 achizitionate (pentru orice zona corporala dorita).

*Epilarea laser cu Soprano Ice Platinum

Ati achizitionat deja 2 pachete epilare laser? Atunci primiti 50% discount la orice alte sedinte de epilare definitiva sau de remodelare corporala cu Accent Prime!

5. Remodelare corporala cu Accent Prime – „arma letala” pentru grasimea localizata, celulita, vergeturi si piele flasca! Skinmed Clinic va propune 3 sedinte + 3 sedinte gratis cu cel mai performant device la nivel mondial!

6. Laserterapia ClearLift - Reintinerirea faciala fara timp de recuperare si fara efecte adverse, cu o singura sedinta pe luna! Pentru rezultate spectaculoase, se recomanda 6 sedinte. Platiti 4 sedinte si Skinmed Clinic va ofera cadou 2 sedinte in valoare de 2000 lei!

7. Refresh your skin! Superhidratare pentru tenul dumneavoastra cu cel mai performant tratament al momentului - OxyGeneo (microdermabraziune umeda/RF/US). Profitati de Oferta speciala marca Skinmed Clinic, primind o sedinta gratuita la achizitionarea unui pachet de 3 sedinte de oxigenare a pielii din interior!

8. Spuneti ADIO ACNEE! Profitati de Oferta speciala a Centrului de tratament al acneei – lasere care trateaza leziunile active, dar si semnele reziduale. Discount peste 30% la fiecare sedinta (400 lei in loc de 635 lei)!

9. OFERTELE ANUALE

*Suntem loiali partenerilor fideli! Pentru ca sunteti important(a) pentru noi, Skinmed Clinic va ofera cadou suma de 100 lei pentru orice achizitie din cadrul Centrului (procedura/abonament/produse etc.) cu valoare de minimum 2000 lei!

*Birthday Voucher – LA MULTI ANI! Pentru ca meritati sa fiti mereu frumos/oasa si sanatos/oasa, de ziua dumneavoastra de nastere, Skinmed Clinic va ofera cadou suma de 200 lei!

*Prietenii la nevoie se cunosc! Skinmed Clinic va ofera cadou un Voucher in valoare de 200 lei daca ne recomandati sau ne vizitati clinica impreuna cu un prieten/o prietena.

Pentru orice detalii ne puteti contacta la 0786356361 sau pe adresa: office@skinmed.ro

Va asteptam cu drag la Skinmed Clinic, Centrul de Excelenta in Dermatologie Bucuresti!

Toate Ofertele le puteti descoperi aici: https://www.skin-med.ro/oferte-speciale/

FOTO: skin-med.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare