Boli

#sforait #somn #somn linistit #odihna

(P) Scapa definitiv de sforait cu 3 minute de exercitii zilnice!

Sforaitul este o problema serioasa de sanatate, care-ti perturba somnul si viata de cuplu . Partenerul afectat de alege sa doarma adesea in alta camera din casa, iar viata sexuala si emotionala a cuplului are de suferit. Nu lasa acest "obicei" sa iti destrame, pas cu pas, viata! Acum ai ocazia sa scapi de sforaitul incurabil cu ajutorul programului " Somn linistit ", format din cateva exercitii unice si simple, de numai 3 minute zilnic!
 

Cum te ajuta programul " " sa scapi de sforait ?


Programul " , unica si demonstrata de tratare a sforaitului permanent si de asigurare a unor nopti linistite, cu un somn relaxant si odihnitor.

Este format dintr-o serie de exercitii care tintesc direct sursa problemei, adica muschii care iti blocheaza caile respiratorii, ajutandu-te sa respiri mai usor. Programul te ajuta mai intai sa diagnostichezi problema de care suferi si abia apoi sa pui in aplicare pasii directionati exact pe problema care iti cauzeaza sforaitul.

Din pacate, dispozitivele anti-sforait de pe piata trateaza superficial afectiunea, fara a o vindeca complet.

Sforaitul are adesea mai multe cauze la baza, iar aceste dispozitive actioneaza superficial, fara a le inlatura complet. Drept urmare, afectiunea revine constant si iti pune somnul si viata pe butuci, pe termen lung.

Ghidul de exercitii din programul "Somn linistit " este simplu, clar si foloseste si ilustratii speciale pentru a te ajuta sa executi cat mai corect toti pasii. Iti ofera si explica instructiunile pas cu pas, pentru a intelege mai bine cum se fac aceste exercitii.

Fondatoarea programului, Angela Keles, te asigura ca starea ta se va imbunatati dupa primele exercitii si ca vindecarea completa va aparea cam in 2-4 saptamani.
 

De unde cumperi programul " Somn linistit "?


Programul "Somn Linistit" contine 24 de pasi si este creat special pentru toti cei care sufera de sforait sever. Este testat pe pielea Angelei Keles, fondatoarea programului, si ofera succes garantat in vindecarea completa a afectiunii.

Site-ul www.somnlinistit.ro iti ofera posibilitatea de a comanda programul la super oferta, la numari 97 de lei in loc de 180 de lei, pret in care intra si un bonus substantial, materializat in 3 carti care te vor ajuta sa-ti schimbi radical viata:
 

  • "Un somn puternic si revigorant";
  • "40 de metode pentru un somn odihnitor"
  • "Super alimente pentru o sanatate super!"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare