Boli

# prevenire intepaturi #intepaturi insecte #insecte

SantaDerm ParasiteS, scutul tau impotriva tantarilor si capuselor

Nici nu am inceput bine sa ne bucuram de vremea frumoasa de afara ca au si aparut in peisaj tantarii si capusele. Insecte, care, pe langa faptul ca sunt absolut dezagreabile, pot fi si cauza mai multor boli, unele dintre ele chiar grave, cum este Lyme, o afectiune bacteriana ce este transmisa de capuse.

Daca si tie ti-e dor sa mergi descult in iarba, sa te bucuri de o plimbare prin parc la asfintit, de o excursie cu cortul in padure, o partida de pescuit sau pur si simplu un moment de relaxare in curte, trebuie sa te inarmezi cu cele mai bune produse repelente pentru tine si familia ta.

Pe piata sunt disponibile o sumedenie de solutii care promit sa te scape de grija tantarilor sau capuselor, dar multe dintre ele contin ingrediente nerecomandate copiilor si au un miros deranjant, ce mascheaza chiar si cel mai rafinat parfum.

Daca n-ai aflat inca de produsele SantaDerm ParasiteS, credem ca acum este momentul sa testezi solutiile noastre pe baza de ingrediente naturale, ce pot fi folosite si in cazul copiilor, incepand cu varsta de 3 luni.

Iata cum puteti tine la distanta insectele mici si agresive:

SantaDerm ParasiteS - Spray, Servetele umede si Roll On repelent impotriva tantarilor si capuselor - sunt produse biocide*, cu ingrediente active vegetale, destinate respingerii tantarilor (Culex pipiens) si capuselor (Lxodes ricinus).

Toate au in compozitie ca ingredient activ Citriodiol ®, care este extras dintr-o specie de Eucalipt (Eucaliptus citriodora). Timpul de actiune este de 6-8 ore, timp care a fost stabilit in urma efectuarii testelor de eficacitate pe produs. Gratie continutului de ingrediente active 100% vegetale, aceste produse pot fi folosite si pentru copiii incepand cu varsta de 3 luni.

Daca nu ati apucat sa folositi solutiile repelente impotriva intepaturilor de insecte, va recomandam Gelul calmant SantaDerm ParasiteS. Acest produs calmeaza rapid mancarimea si iritatia pielii cauzate de intepaturile sau muscaturile provocate de insecte. Are efect antiseptic si ofera imediat o senzatie placuta de racorire pe zona afectata pe care se aplica, gratie combinatiei de ingrediente active naturale (uleiuri esentiale de menta, lavanda, muscata, rozmarin, cuisoare si ceai verde, precum si a extractului de Litsea cubeba, lemongrass, wintergreen si a terpineolului).

Gama SantaDerm ParasiteS face parte din portofoliul companiei Viva Pharma Distribution. Pentru mai multe informatii, va invitam sa ne urmariti pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SantadermParasiteS si pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/santaderm.parasites/.

De asemenea, detalii despre produse gasiti si pe: www.parasites.ro

*Utilizati in siguranta produsele biocide. Cititi intotdeauna eticheta si informatiile despre produs inainte de utilizare.

Sursa foto: santaderm

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului