Boli

#uscaciune vaginala # dureri sex #lipsa apetit sexual #tratament #cauze

Redescopera-ti feminitatea! Iata cum scapi de disconfortul din timpul sexului

Durere, disconfort, scaderea sau pierderea interesului sexual, depresie...toate acestea pot fi cauzate de atrofie sau uscaciunea vaginala, care poate aparea oricand in viata unei femei si se datoreaza in principal scaderii nivelului hormonilor estrogeni. Mucoasa vaginala devine astfel mai subtire, mai fragila si isi pierde din elasticitate, iar functia de protectie impotriva bacteriilor si de curatare a vaginului se diminueaza.

Cum iti dai seama ca suferi de uscaciune vaginala? Simti durere sau sangerezi usor in timpul actului sexual, ai o sensibilitate constanta in zona vaginala (mancarime, arsuri), disconfort in timpul urinarii si te confrunti cu infectiile/vaginitele repetate.

Cum poti trata problema? Laboratoarele Fiterman au creat o gama destinata special prevenirii si tratarii uscaciunii vaginale. Produsele din gama MASTRELLE se adreseaza nevoilor femeilor la diferite varste, protejandu-le feminitatea si sanatatea zonei intime, prin:

Mastrelle Chic 30+ gel vaginal hidratant si regenerant – recomandat pentru folosirea in perioada fertila, gelul amelioreaza simptomele de atrofie si durere in timpul actului sexual in doar 2 saptamani de utilizare; hidrateaza si lubrifiaza mucoasa vaginala, normalizeaza aciditatea, restabileste elasticitatea, amelioreaza iritatiile, roseata, avand un pH 4,1 (apropiat de cel fiziologic).

Mastrelle Madame 45+ gel vaginal hidratant si regenerant – recomandat pentru folosirea in timpul menopauzei, acesta mimeaza actiunea estrogenilor si imbunatateste simptomele de atrofie si durere in timpul actului sexual dupa doar 12 saptamani de tratament; hidrateaza si lubrifiaza mucoasa vaginala, avand un pH 5,0 (apropiat de cel fiziologic la menopauza)

Mastrelle Med capsule intravaginale – recomandat pentru femeile de orice varsta, capsulele trateaza infectiile si afectiunile ginecologice, normalizeaza aciditatea vaginala, favorizeaza refacerea microflorei vaginale.

Preturi:

  • Mastrelle Chic 30+ - 35 ron
  • Mastrelle Madame 45+ - 35 ron
  • Mastrelle Med – 40 ron

Produsele se pot gasi in farmaciile partenere.

Redescopera-ti feminitatea intr-un mod eficient si sigur, fara reactii adverse!

Pentru mai multe informatii, acceseaza www.fitermanpharma.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare