Boli

# dezinfectare maini #spalare maini #maini #sanatate

Pune sanatatea pe primul loc. Ai grija de pielea ta!

Spalarea frecventa a mainilor si utilizarea repetata a igienizantelor pe baza de alcool slabesc efectul de bariera a pielii, crescand prevalenta iritarii acesteia. Potrivit unui studiu realizat de Bioderma, peste 97% dintre lucratorii din sistemul medical spun ca pandemia le-a cauzat reale probleme dermatologice. Dezinfectarea repetata a mainilor si folosirea solutiilor deinfectante au cauzat la 86% dintre subiectii studiului dermatita, la 70% uscaciune a pielii si la peste 60% peeling. Regulile de sanatate publica au facut ca peste 70% din populatie sa foloseasca in mod frecvent gelurile si solutiile hidroalcoolice.

 

Ele sunt eficiente in combaterea COVID 19 insa ataca epiderma. Solutia pentru toate aceste probleme un produs inovator marca Bioderma: solutie Bifazica de maini cu efect virucid. Este primul produs de acest fel de pe piata, cu eficienta demonstrata. Compania franceza, cunoscuta pentru expertiza si inovatiile din domeniul dermato-cosmetic, creeaza cu aceasta ocazie o noua gama de produse.  

Biphase lipo alcoolique este primul virucid cosmetic lansat in Romania iar efectul lui este dezinfectant si nutritiv. In martie anul trecut, cand a inceput pandemia, laboratoarele Bioderma au contribuit la eforturile nationale din Franta, producand dezinfectanti pe baza de alcool si distribuindu-i gratuit personalului din spitale. In acelasi timp, specialistii din cadrul companiei au reflectat asupra efectelor nocive ale utilizarii regulate a dezinfectantului pentru maini, efecte resimtite de toata lumea. Astfel, a luat nastere produsul Biphase Lipo alcoolique, primul virucid cosmetic, care compenseaza reducerea lipidelor cauzate de alcool, datorita formulei sale imbogatite cu un continut de grasimi. Produsul ctioneaza in doua faze: cea alcoolica (90%), care elimina complet toti virusii si microbii, imbogatita de cea lipidica (10%), ce pastreaza lipidele din epiderm, avand un efect nutritiv.

Studiile au demonstrat ca Biphase Lipo alcoolique elimina peste 99,9% dintre virusuri, inclusiv Covid-19, bacterii si Candida albicans, in 30 de secunde, avand totodata un efect nutritiv si protector.

„Spalarea frecventa si utilizarea solutiilor dezinfectante pentru maini au devenit masuri de preventie vitale. Insa, ca urmare a acestor masuri, pielea are de suferit. Aceasta observatie a avut drept rezultat o idee simpla, acum protejata de un brevet international: o alternativa la solutiile dezinfectante pentru maini, definita ecobiologic, astfel incat sa respecte ecosistemul pielii si sa ii mentina functia de bariera, fara a o slabi', a declarat Roxana Stefan-Negulescu, Business Unit Manager.

Compania franceza va dona toate profiturile generate de vanzarea noului produs fundatiilor si asociatiilor care depun eforturi pentru stoparea epidemiilor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare