Boli

# adrian streninu cercel #pandemie de coronavirus #declaratii #pandemie

Pandemia poate lua sfarsit in 8 saptamani daca respectam cateva conditii. Declaratiile dr. Adrian Streinu-Cercel

Numeroase persoane se intreaba cand se va sfarsi pandemia de coronavirus. Managerul Institutului “Matei-Bals” din Bucuresti, prof.dr. Adrian Streinu-Cercel, a anuntat ca pandemia de coronavirus s-ar putea incheia in aproximativ opt saptamani, dar numai in conditiile in care oamenii vor respecta cateva conditii esentiale.

 

”In ultima perioada am vazut mesaje de genul: ‘haideti sa izolam virusul, nu sa ne izolam pe noi!’. Absolut corect! Acest slogan este foarte bun. Dar pentru a face acest lucru, trebuie sa avem grija de noi. Daca nu avem grija de noi, nu ne apara nimeni. Oricat de puternic ar fi statul, uitati-va la SUA, degeaba!

Sfatul meu este: haideti sa ne protejam pe noi insine! Pentru a ne proteja pe noi insine trebuie sa purtam masca tot timpul. Am iesit din casa, am iesit cu masca pe figura. Masca trebuie sa acopere si nasul, si gura! Banda metalica de deasupra trebuie amprentata pe conturul nasului si al obrajilor.

Daca este pusa de forma, lasa zone prin care aerul patrunde si, o data cu aerul care patrunde, evident ca poate patrunde si virusul. Daca aceste lucruri ar fi puse in practica, in decurs de sase-opt saptamani, am putea sa izolam circulatia virusului. Cei care nu vor sa poarte masca, nu au decat sa faca ce doresc, dar sa-si asume si riscul imbolnavirii!”, a declarat Adrian Streinu-Cercel, potrivit dcnews.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare