Boli

#durere in gat #durere #tratare #raceala

NU mai tine durerea in gat!

Senzatia de gat iritat si dureros poate fi una dintre cele mai neplacute, mai ales atunci cand te impiedica sa mananci, sa vorbesti...sau chiar sa canti.

In acesta perioada este mai posibil sa racim, iar mucoasa gatului sa se inflameze. Durerea, indiferent de forma ei, de la senzatie de gat iritat, uscat, pana la senzatia de arsura sau sensibilitate la inghitire, poate fi simptomul unei raceli, al unei infectii sau al unei sensibilitati, precum o alergie.

Raceala, inflamatii/ infectii orofaringiene (laringita, faringita), aer rece, uscat sau poluat, praf, fum – toate acestea pot provoca disconfort.

Indiferent de cauza durerii, aceasta trebuie tratata.

Proposept® Med –comprimate de supt si Proposept® – spray oral sunt doua dispozitive medicale cu rol in calmarea durerilor si iritatiilor din gat. De asemenea, previn infectiile prin restabilirea functiei de bariera a mucoasei orofaringiene si reduc utilizarea de decongestionante, analgezice si antiinflamatoare de sinteza, fara a avea reactii adverse.

Extractul de nalba din Proposept® spray oral și Proposept® Med comprimate de supt are actiune emolienta si protectoare, iar tinctura de propolis, cu un continut bogat de bioflavonoide, este responsabila pentru efectul antiinflamator, antimicrobian si cicatrizant.

Comprimatele Proposept® Med contin si extract din tal de lichen islandez, ingredient natural cu actiune protectoare, regeneratoare si calmanta. Din compozitia comprimatelor mai fac parte vitamina C (cu efect antioxidant, stimulator) si extractul de propolis (rol antiinflamator, antiseptic), uleiurile esentiale de menta si de eucalipt, caee au efect antimicrobian si de improspatare a respiratei.

Pentru mai multe informatii despre produsele Fiterman Pharma din gama Proposept®, accesati http://www.stopraceala.ro.

Trateaza durerea cat ai zice puf!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare