Boli

#ah1n1 #gripa porcina #vaccin

Noi dezvaluiri despre vaccinul impotriva virusului AH1N1

Vaccinarea impotriva gripei porcine a fost si ramane un subiect foarte controversat. Sa acceptam sau sa refuzam vaccinarea? Ne protejeaza cu adevarat impotriva virusului AH1N1? Care sunt riscurile?  Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile ale caror raspunsuri nu sunt deloc concrete.


Vaccinul impotriva gripei porcine ucide?


Russell L. Blaylock, un reputat neurochirurg francez considera ca in vaccinul impotriva virusului AH1N1 exista anumite pericole si sustine ca: “nimeni nu trebuie sa accepte vaccinarea contra gripei porcine … este vorba despre unul dintre cele mai periculoase vaccinuri cunoscute vreodata. Contine un adjuvant numit squalena (MF-59). Acest produs poate provoca grave boli auto-imune ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. Este vorba de adjuvantul vaccinal care a fost asociat cu sindromul razboiului din golf ce a cauzat moartea a mai mult de 10.000 soldati si care provoaca o agravare cu 200% a maladiei Lou Ghering (scleroza laterala amiotrofica sau boala lui Charcot (ALS), boala mortala )”.

Acelasi medic avertizeaza ca virusul AH1N1 omoara provocand o “furtuna a citokinelor”, stimuland foarte puternic sistemul imunitar. Acesta este motivul pentru care tinerii, cei cu un sistem imunitar foarte activ, mor intr-un numar mai mare decat persoanele in varsta, al caror sistem imunitar este mai putin activ.

Un caz care, aparent, ar putea coincide cu aceasta teorie este cel al tinerei care in urma unui vaccin impotriva gripei porcine s-a imbolnavit de Distonia –  o tulburare a miscarii, caracterizata prin contractii musculare involuntare. Aceasta boala este una foarte dificila care afecteaza vizibil, facand ca toti muschii corpului sa se contracte simultan. Astfel, cei care sufera de aceasta tulburare nu pot, spre exemplu, sa stea in pozitia de "drepti" decat foarte greu deoarece se incordeaza in acelasi timp si muschii care se activeaza atunci cand in mod normal se sta in pozitia "aplecat".






Russell L. Blaylock considera ca cea mai buna protectie impotriva gripei porcine este vitamine D3, in doze de 5000 UI pe zi, iar in momentul in care boala incepe sa isi faca simtita prezenta, doza poate fi marita la 15000 UI zilnic. Vitamina D3 are rolul de a stimula organismul prin productia de peptide antimicrobiene, care ajuta la distrugerea virusului fara interventia sistemului imunitar.

De asemenea, medicul neurochirurg ne recomanda sa luam cate o lingurita de ulei de peste zilnic deoarece acesta ajuta la reducerea reactiilor imune in exces. Specialistul ne atrage atentia si asupra altor antioxidanti foarte utili precum: curcuma , vitamina C, vitamina E naturala, extractul de muguri de grepfruit si sustine ca o alimentatie bogata in vitamine si minerale ne va face mai rezistenti.


Teorii despre vaccinul impotriva AH1N1


Prima teorie: gripa porcina este hiperbolizata


Vania Atudorei, un roman care in prezent este director general al companiei producatoare de medicamente  Sterigen din Canada, microbiolog de top, a acordat un interviu pentru www.razbointrucuvant.ro in care a spus lucrurilor pe nume.

Vania Atudorei sustine ca vaccinul impotriva gripei AH1N1 este o nascocire a marilor companii farmaceutice pentru ca aceastea sa isi mareasca veniturile. Microbiologul este de parere ca ziaristii au fost platiti  “de companiile farmaceutice care fabrica vaccinurile gripei si care fabrica medicamente pentru gripa. Pentru ca exista numai doua companii farmaceutice in lume care fabrica niste medicamente pentru gripa, medicamente care sunt mai mult sau mai putin eficiente… nu sunt eficiente nici macar pentru 50% din populatie. Este vorba de compania Hoffmann - La Roche din Basel, Elvetia, care fabrica Tamiflu si este vorba de cea mai mare companie din Anglia, GlaxoSmithKline. Iar aceste companii au tot interesul sa-si vanda medicamentele si sa faca profituri foarte mari. Foarte multe tari, in paranoia asta, au cumparat cantitati extraordinare, de milioane si milioane de dolari, care vor expira si vor fi aruncate. Si medicamentele astea sunt cumparate din banii publici, din impozitele si taxele noastre”.

Vania Atudorei a declarat ca industria farmaceutica este singura industrie care isi permite sa fabrice un medicament cu un dolar si sa il vanda cu 20, motiv pentru care aceasta se afla pe primul loc din punctul de vedere al profitului. De asemenea, el sustine ca “politica farmaceutica o fac oamenii de afaceri, milionarii si miliardarii, in cardasie cu guvernele”.


A doua teorie: virusul a fost creat in laborator


Un  virusolog din Canberra, Australia, crede ca virusul AH1N1 a fost creat in laborator si ca a fost pus in libertate dintr-o greseala. In acelasi timp, altii sunt de parere ca virusul a fost intentionat, pe post de arma biologica, pentru a elimina 80% din populatia lumii, conform planurilor grupului Bilderberg.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului