Boli

#sanatatea intima #Mastrelle Symbio

Mastrelle Symbio, pentru confortul si sanatatea ta intima

Numeri zilele pana la concediu, nu-i asa? Gandurile iti zboara doar la clipele in care te vei relaxa pe o plaja linistita, te vei plimba pe stradute cu cafenele cochete sau vei urca pe carari umbrite de munte. Nici prin minte nu-ti trece ca o problema de sanatate precum infectiile intime ti-ar putea strica vacanta mult asteptata.

Chiar daca nu ar fi prima data cand te-ai confrunta cu ele. De altfel, vaginita si candidoza bacteriana sunt printre infectiile intime cu cea mai mare rata de recurenta, motivele pentru care ne confruntam iar si iar cu simptomele suparatoare (secretii abundente cu miros intepator, mancarimi, uscaciune, dureri in timpul actului sexual) fiind multiple. Printre acestea se numara tratamentele cu antibiotice si/sau antifungice care distrug patogenii, dar si stratul protector de lactobacilli si creeaza astfel un mediu propice reinfectarii, fluctuatiile hormonale din timpul sarcinii si alaptarii, deficitul hormonal de la menopauza, utilizarea ovulelor cu spermicide locale sau a spalaturilor vaginale. Mai mult, vara frecventa infectiilor intime creste cu 50%.

Mastrelle Symbio intrerupe cercul vicios al infectiilor vaginale

Mastrelle Symbio sunt capsule vaginale care contin bacterii bune ce distrug bacteriile rele, iar pentru a-si pastra actiunea complexa trebuie tinute la frigider.

Mastrelle Symbio:

  • Trateaza candidoza si vaginita bacteriana
  • Previne infectiile vaginale recurente
  • Restabileste echilibrul florei si pH-ului vaginal, in toate situatiile in care numarul lactobacililor de la nivel vaginal este scazut
  • Scade recurentele vaginitelor bacteriene
  • Creste eficacitatea terapiei clasice
  • Eradicheaza Candida si formele sale de rezistenta
  • Poate fi utilizat in conditii de siguranta in timpul sarcinii si alaptarii
  • Poate fi utilizat in conditii de siguranta pe perioade indelungate fara risc de reactii adverse.

Mastrelle Symbio este o asociere sinergica formata din:

  • Complex prebiotic bio-activ
  • Complex probiotic constituit din tulpini lactice specifice florei vaginale (L. rhamnosus + L. reuteri)

Ce trebuie sa stii despre sanatatea zonei intime

Mecanismele de aparare, atat cele din interiorul vaginului, cat si cele din exteriorul lui, au ca principal scop protectia fata de microorganismele patogene (bacterii si fungi), ce ar putea provoca infectii.

Pentru ca aceasta parte a corpului sa fie sanatoasa trebuie sa fie intens populata de bacterii lactice (cunoscute sub numele de bacterii Doderlein sau lactobacili). Lactobacilii ce constituie flora vaginala sanatoasa formeaza la suprafata mucoasei vaginale un biofilm protector, care impiedica dezvoltarea microorganismelor patogene.

Mastrelle Symbio este fabricat in Romania de Fiterman Pharma.

Fiterman Pharma este recunoscuta pentru cei peste 20 de ani de excelenta in fabricarea de medicamente, suplimente, dispozitive medicale si cosmetice. Afla mai multe despre produsele noastre de aici: www.fitermanpharma.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare