Boli

#liv 52 #suplimente alimentare #himalaya #digestie

Liv.52 iti protejeaza ficatul si sustine sistemul natural de detoxifiere al organismului!

Cu organe complexe si mii de functii, cu sisteme elaborate si „tehnici” suprinzatoare, corpul uman e cu adevarat uimitor! Iar in conditii ideale, totul functioneaza perfect. Organismul nostru are toate „uneltele” necesare pentru a asimila, pentru a elimina, pentru a contracara, pentru a face tot ce e necesar pentru mentinerea starii de sanatate. In momentul in care e bombardat din toate partile de agenti nocivi, insa, organele sunt afectate, sistemele incep sa se clatine si functiile nu mai sunt indeplinite la capacitate maxima. Acesta este momentul in care e nevoie sa intervii si o poti face prin doua modalitati majore: fie prin sustinere si suplinire acolo unde exista disfunctii, fie prin repararea daunelor si gasirea de solutii pentru repunerea in miscare a propriilor rotite ale organismului tau.

Iata de ce e recomandat sa optezi pentru alimente proaspete si sanatoase si sa renunti la carbohidrati si alimentele procesate care te seaca de energie, dar e esential sa nu uiti ca, pentru un nivel de energie ridicat, indispensabila este buna functionare a ficatului. Asemenea unei baterii, atunci cand e sanatos ficatul stocheaza eficient zaharuri pe care apoi ti le furnizeaza ori de cate ori ai nevoie.

Evita pe cat posibil dulciurile si grasimile pentru a controla nivelul colesterolului, insa tine cont intotdeauna si de faptul ca 80% din colesterol este produs de catre ficat, iar orice disfunctie la nivelul acestui organ poate determina patrunderea unei cantitati excesive de colesterol in sange.

Fa cure de detoxifiere cu fructe si legume proaspete, dar ia, de asemenea, in calcul faptul ca ficatul, colonul si rinichii sunt construiti in mod natural sa elimine substantele toxice din organism, astfel ca esentiala este protectia lor.

Ideea ca starea de sanatate poate fi atinsa prin simpla sustinere a organismului pentru functionarea sa la capacitate maxima a inspirat Himalaya Wellness sa creeze formula de plante Liv.52 pentru protejarea, sustinerea functiilor specifice si regenerarea ficatului.

Liv.52 vine in 3 forme de prezentare – Liv.52 Tablete, Liv.52 Sirop si Liv.52 DS (varianta forte) - si poate fi folosit pentru toate categoriile de varsta. Este realizat din ingrediente naturale, plante atent selectionate si in proportii ideale, dintre care de baza sunt:

Capparis spinosa (Caparisul) – are actiune antihepatotoxica, antiinflamatoare si mentine structura normala a ficatului. Este utila in hepatite acute si ciroza hepatica si protejeaza ficatul in caz de toxicitate indusa de substante chimice.             

Cichorium intybus (Cicoare) – eficienta in hepatitele cauzate de diverse substante toxice pentru ficat precum alcoolul sau anumite medicamente, este antioxidant (protejeaza impotriva efectelor radicalilor liberi), stimuleaza secretiile biliare si contribuie la contractia veziculei biliare pentru evacuarea bilei in intestinul subtire.

Terminalia arjuna – are efect antioxidant si hepatoprotector, reduce nivelul colesterolului si are rol cardio-tonic.             

Achillea millefolium (Coada soricelului) – este utila in hepatita cronica, are proprietati antioxidante si antiinflamatorii, stimuleaza secretia de bila si imbunatateste digestia.

Cele peste 300 de studii realizate pana acum atesta eficienta si au transformat produsul Liv.52 intr-un etalon pentru demonstrarea eficacitatii altor hepatoprotectoare din plante. In prezent, Liv.52 este recomandat de medici din peste 90 de tari din intreaga lume pentru pacientii cu ficat gras, hepatita, alcoolism, ciroza sau pentru catre cei ai caror ficat are nevoie de protectie impotriva efectelor nocive ale tratamentelor cu medicamente hepatotoxice. Liv.52 protejeaza tesutul hepatic si favorizeaza regenerarea celulelor hepatice, combate simptomele hepatitelor acute si cronice, contracareaza efectele nocive ale medicamentelor sau alcoolului, sustine detoxifierea ficatului si combate anorexia normalizand apetitul. Este excelent in perioadele lungi de stres si oboseala cronica.

Liv.52 sustine digestia, una dintre functiile de baza ale ficatului, prin tratarea bilei „lenese” si favorizarea golirii ei in intestinul subtire.

Prin sustinerea bunei functionari a ficatului, Liv.52 previne ficatul gras, ajuta la normalizarea nivelului de colesterol in sange si previne, astfel, bolile sistemului cardiovascular.

Liv.52 nu are efecte adverse, nu interactioneaza cu alte medicamente si poate fi administrat chiar si gravidelor sau bebelusilor, inca din prima zi de viata.

Despre gama de suplimente alimentare Himalaya

Toate produsele Himalaya sunt supuse cercetarii timp de mai multi ani si fiecare planta medicinala utilizata este studiata si testata individual pentru eficacitate. Produsele fabricate de compania Himalaya Wellness reprezinta combinatii complexe de plante ce actioneaza sinergic pentru combaterea diverselor afectiuni, plante care sustin absorbtia substantelor active si plante care combat potentialele efecte negative, pentru formule mai rapide si mai sigure. Departamentul de Cercetare si Dezvoltare al companiei Himalaya este alcatuit din peste 200 de specialisti – medici, biochimisti, farmacisti, iar gama farmaceutica Himalaya este recunoscuta si recomandata in prezent de peste 300.000 de doctori si de specialisti din 90 de tari din intreaga lume.

Liv.52 este distribuit de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibila in farmacii, plafare, magazine de profil, dar si pe magazinul online al Prisum International www.hboutique.ro.

Detalii sunt disponibile si pe www.facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare