Boli

#proteine melc #tratament dureri articulare #Helix Original #alantoina #dureri articulare

Helix Original - supliment impotriva durerilor articulare

Produsul Helix Original de la brandul Telestar este perfect pentru reducerea durerilor de articulatii in cazul persoanelor cu o varsta inaintata sau in cazul celor ce practica o activitate fizica intensa. Pe site-ul helixoriginal.bioo.ro vei gasi acest supliment natural la pretul de 79 de lei sau in pachete pentru 2 sau 3 luni plus transport gratuit.

De ce produsul Helix Original este in topul suplimentelor impotriva durerilor articulare?

Helix Original nu este un adjuvant oarecare. Are un continut de ingrediente active dintre cele mai eficace pentru sanatatea oaselor si articulatiilor. Asa se face ca produsul contine extract de proteina de melc, turmeric si tamaie(Boswellia). Toate aceste extracte naturale actioneaza ca un mix puternic pentru reducerea durerilor de articulatii, pentru redarea flexibilitatii incheieturilor, dar si pentru regenerarea articulatiilor si cartilajelor.

Ce il face atat de puternic in lupta impotriva durerilor de oase este insasi substanta cu efecte miraculoase asupra organismului – Alantoina. Artrita sau osteroartrita si de fapt orice tip de boala a oaselor poate fi combatuta si ameliorata prin actiunile benefice ale produsului natural de la Telestar Helix Original.

Cand durerea este cat se poate de insuportabila si nimic nu ajuta la recapatarea mobilitatii, atunci este bine sa urmezi o cura prin administrarea suplimentului Helix Original cu proteina de melc. Se cunoaste faptul ca melcii isi pot reconstrui casa, adica cochilia, de unii singuri, datorita Alantoinei. Si ca sa intelegi mai bine cum poate ajuta aceasta substanta la vindecarea unor asemenea dureri acute, trebuie sa stii ce este ea.

Ce este substanta Alantoina din produsul natural Helix Original?

Alantoina este o proteina ce contribuie la regenerearea si vindecarea celulelor din organism. Si pentru ca cercetarile au descoperit faptul ca melcii ajutati de aceasta substanta isi pot reconstrui cochiliile, s-au hotarat sa creeze un produs minune natural care sa vina in ajutorul oamenilor. Astfel, suplimentul Helix Original cu extracte de plante si proteina de melc ofera un efect analgezic perfect pentru atenuarea durerilor articulare.

Atat flexibilitatea, cat si elasticitatea articulatiilor vor fi inbunatatite iar oasele se vor intari pentru a reda din nou mobilitatea pacientului. Alantoina continuta de produsul Helix Original ofera un ajutor mare in procesele de regenerare si vindecare a articulatiilor si cartilagiilor. Iar pentru persoanele in varsta cu asemenea probleme sau pentru sportivii care si-au depasit limitele in activitatea fizica, acest ingredient natural este foarte avantajos.

Faptul ca vine in compozitia adjuvantului de la Telestar il face si mai usor de administrat. Proteina aceasta de melc are un efect cicatrizant, calmant si stimulant asupra articulatiilor dureroase. De asemenea, ajuta si la refacerea epidermei si la formarea de calus. Repararea cartilajelor si consolidarea oaselor slabite sunt tot efecte ale administrarii unui asemenea produs natural.

Poate ca melcii sunt consumati pe post de delicatesa, insa nu numai gustul lor este unul excelent, ci si calitatile benefice pe care le au asupra organismului unei persoane. Putina lume stie, dar melcii erau consumati frecvent in medicina timpurie datorita substantei Alantoina in care erau bogati. Asadar, este un fapt natural aparitia pe piata a produselor cu extract de proteina de melc precum suplimentul natural Helix Original ce ajuta mult in tratarea durerilor articulare.

Sursa foto: brunet.ca

                                                                                                                                                                                           Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare