Boli

#tratament paduchi #paducel

Gama SantaDerm ParasiteS impotriva paduchilor, o solutie naturala, sigura si eficienta

Primele zile de scoala sau gradinita, dupa vacanta cea mare, le aduc copiilor si parintilor multe emotii si motive de bucurie. Este momentul in care cei mici isi reintalnesc prietenii si povestesc nazbatiile de peste vara. Dar tot acum pot aparea si unele probleme, cum este si infestarea cu paduchi.

Aceasta situatie este mai des intalnita in cazul comunitatilor in care cei mici se joaca, invata sau practica diverse sporturi.

De obicei, aceasta problema este gresit asociata cu igiena precara, insa paduchii se instaleaza foarte bine si pe parul curat, acestia fiind imuni la produsele obisnuite de ingrijire.

Cand o mama aude de paduchi o trec toti fiorii, senzatii de groaza si chiar dezgust, dar oricarui parinte i se poate intampla sa se confrunte la un moment dat cu aceasta problema. si asta pentru ca se pot transmite foarte usor. Este suficient ca doi copii sa-si apropie capul unul de celalalt ca aceasta insecta dezagreabila sa migreze.

Special pentru a lupta eficient impotriva paduchilor, SantaDerm ParasiteS a creat o gama completa de produse, ce cuprinde sampon tratament paduchi, Spray tratament paduchi si Spray repelent paduchi – pentru suprafete.

Gratie acestei game, paduchii nu mai reprezinta nici un subiect tabu si nici o problema fara solutie rapida si sanatoasa. Atat tratamentele, cat si spray-ul pentru suprafete SantaDerm ParasiteS sunt testate clinic si s-au dovedit extrem de eficiente impotriva paduchilor de cap si a lindenilor (ouale), prevenind astfel pediculoza.

Produsele SantaDerm ParasiteS, de la Viva Pharma, au fost testate ca eficacitate la Institutul National de Cercetare – Cantacuzino.

Gama SantaDerm ParasiteS nu contine insecticide de natura chimica, ci ingrediente active vegetale la care paduchii nu pot dezvolta rezistenta.

Iata de este indicat sa folosesti produsele SantaDerm ParasiteS in cazul unei contaminari cu paduchi:

  • Sampoanele si Spray-ul tratament SantaDerm ParasiteSComplexul de ingrediente active utilizat in aceste produse a fost testat clinic pe subiecti incepand cu varsta minima de 3 ani si s-a dovedit a fi eficient impotriva paduchilor de cap si oualor acestora. Produsele contin 3 ingrediente active naturale: Ulei de Andiroba, ce respinge insectele hematofage, Quassia Amara, ce favorizeaza desprinderea paduchilor si a lintenilor de pe firul de par si Ulei de Neem, care are actiune de insecticid natural. sampoanele sunt disponibile in doua variante 50 si 150 ml, iar spray-ul este disponibil in varianta de 100 ml.
  • Spray repelent impotriva paduchilor – Acesta este un produs unic in Romania destinat atat spatiilor populate de adulti, cat si de copii cu varsta mai mare de 3 luni. In plus, poate fi utilizat si pe piele sau pe suprafetele de pe care doriti sa eliminati paduchii (paturi, cearsafuri s.a.), fara sa le pateze. Produsul contine Citiodiol, un ingredient activ natural extras dintr-o specie de eucalipt. Poate fi utilizat atat de adulti, cat si pentru copii cu varsta mai mare de 3 luni. Efectul biocid apare dupa 10 minute de la pulverizare.

Afla mai multe informatii despre produsele SantaDerm ParasiteS de aici: www.parasites.ro si pe Facebook: https://www.facebook.com/Santaderm-ParasiteS-552151675169949/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare