Boli

#fatete dentare #aplicare fatete dentare

Fatetele dentare integral ceramice E-MAX pentru un zambet perfect

Daca consideri ca zambetul tau nu este asa cum iti doresti si te confrunti cu dinti ciobiti, fisurati, patati, abrazati, cu obturatii vechi si colorate, cu pozitie sau forma inestetica, atunci solutia in cazul tau ar putea fi fatetele dentare integral ceramice.

Ce sunt fatetele dentare?

Fatetele dentare sunt lucrari protetice fixe care invelesc suprafata exterioara si vizibila a dintelui.

Fatetele integral ceramice E-MAX sunt realizate in laborator din cel mai rezistent portelan, fiind apoi atasate dintilor de catre medicul dentist prin cimentarea (lipirea) lor cu ajutorul unui sistem special adeziv. Acestea nu isi modifica forma sau culoarea, astfel ca tu vei avea zambetul alb si stralucitor ca in prima zi.

Pentru a avea estetica dentara dorita poti alege cu incredere fatetele dentare E-MAX. Datorita lor, specialistii Crystal Dental Clinic pot reface dintii ciobiti, fisurati, patati, abrazati, cu pozitie sau forma inestetica sau pe cei cu obturatii vechi si colorate, cu rezultate rapide si de inalta calitate.

Ce presupune tehnica fatetarii dentare?

Tehnica fatetarii este complet nedureroasa si minim invaziva. Dupa instalarea anesteziei locale, medicul dentist slefuieste 0,5mm - 0,7mm din tesutul dentar si ia o amprenta a dintilor pe care o trimite laboratorului. Apoi realizeaza fatete provizorii care vor fi pozitionate pe dintii slefuiti pana la terminarea fatetelor definitive.

Tehnicianul dentar confectioneaza aceste mici “bijuterii” unicate, pe care mai apoi medicul le va verifica intraoral pentru a se asigura ca forma, culoarea si functionalitatea lor sunt cele ideale. Daca este nevoie, se pot face mici ajustari pana cand rezultatul final este optim, moment in care medicul cimenteaza definitiv fatetele.

Cel mai solicitat tratament si preferatul vedetelor de la Hollywood

in stomatologia estetica moderna, fatetele ceramice sunt cel mai solicitat tratament si preferatul vedetelor de la Hollywood pentru ca permit realizarea unor transformari uimitoare ale danturii.

Pentru a mentine acest aspect impecabil cat mai multi ani (in medie 10 - 15 ani) este necesara o igiena dentara minutioasa, constand in periajul zilnic, dimineata si seara, impreuna cu controlul si detartrajul periodic in cabinetul stomatologic.

Alege si tu sa ai un zambet perfect si programeaza-te acum la unul din specialistii Crystal Dental Clinic!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului