Boli

#nutritie #longevitate #razvan spiridon #terapii genetice #dr Ruxandra Constantina

Expertul Acasa.ro Ruxandra Constantina si Razvan Spiridon te invata cum sa traiesti cu 30% mai mult

Expertul Acasa.ro dr Ruxandra Constantina, alaturi de jurnalistii Razvan Spiridon si Andreea Spiridon te invita maine, 13 mai 2014, la workshop-ul "Traieste-ti toata viata", care ca scop prezentarea terapiilor genetice si nutritionale care pot creste longevitatea cu 20-30 de ani.

 

Dr Ruxandra Constantina are o experienta de 25 de ani in domeniul medicinei clasice, dar si a celei naturiste, a nutritiei sanatoase, ce i-a permis desfasurarea unei activitati medicale orientate in special inspre profilaxia - mentinerea starii de sanatate si tinerete printr-un stil de viata sanatos, a unei alimentatii adecvate, prevenirea imbatranirii premature si aparitiei bolilor degenerative (specifice secolului nostru-diabet, obezitate, reumatism), recomandarea acelor suplimente nutritive adevarate, benefice sanatatii noastre.

Pe de alta parte, Razvan Spiridon este fost voleibalist de performanta, profesor de sport specializat in cultura fizica medicala, jurnalist si prezentator de stiri sportive, timp de 20 de ani a lucrat pentru cel mai prestigios grup media din Romania si a condus in 7 ani echipa redactionala a revistei Men’s Health. In industria de wellness are o experienta de 10 ani. In prezent este implicat intr-un proiect de implementarea in peste 50 de tari a unui nou concept anti-aging de avangarda.

Andreea Spiridon, in schimb, este absolventa de Stiinte Economice, cu o licenta in politici bancare si a facultatii de Relatii Publice si Comunicare "David Ogilvy". Andreea a lucrat 15 ani pentru MediaPro, mai intai ca si corespondent pe stiri financiare, ulterior - 8 ani - ca prezentator de stiri matinale. De 4 ani si jumatate alaturi de sotul ei, Andreea este implicata in traininguri dedicate oamenilor interesati sa fie cu 10 ani inaintea vremurilor si care vor sa joace un rol important in progresul umanitatii. Este pasionata de antropologie, genomica, biotehnologie si mentorship.

Cu o astfel de experienta in spate, cei trei experti vor sa  scoata la lumina in cadrul workshop-ului "Traieste-ti toata viata" tendintele la nivel mondial (peste 50% din cei care se nasc astazi vor atinge varsta de 100 de ani), de ce e nevoie de o schimbare de paradigma (statistici, sistem de pensii, reorientarea sistemului public de sanatate catre preventie), ce biotehnologii genetice, care ne vor schimba viata, pregatesc marile institute de cercetare din lume si ce poti face incepand de acum pentru a castiga 20-30 de ani in plus la viata.

Detaliile evenimentului se pot accesa aici.

Sursa foto: carp.ca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului