Boli

#infrumusetare #frumusete #ingrijire par

Descopera un dar pretios al naturii in ingrijirea zilnica a frumusetii

Cand suntem in natura ne simtim mai fericiti, mai relaxati si mai sanatosi, iar brandul german ALKMENE transpune aceste beneficii ale naturii in formule eficiente pentru frumusetea zilnica.

 

Cu peste 50 de ani de istorie in spate, ALKMENE este cea mai longeviva marca a producatorului de cosmetice MAN & SCHRODER Gmbh, cu produse impartite in doua subgame: ALKMENE Tea tree, cu formule pe baza de esenta de arbore de ceai australian si ALKMENE „Power of traditional plants”, cu formule pe baza de extracte de uleiuri din culturi organice de plante medicinale. Cele doua subgame acopera o paleta larga de beneficii naturale, ce actioneaza delicat asupra diferitelor tipuri de piele, par sau pentru igiena orala. 

Formulele ALKMENE sunt VEGANE, FARA PARABENI, SILICONI, uleiuri minerale, PEG uri, SLS sau SLES, iar ambalajele sunt obtinute din material 100% reciclat. Gama este produsa exclusiv in Germania, fiind supusa unor standarde de calitate superioare chiar celor UE, iar in productie se folosesc arome exclusive naturale (ne-sintetice).

Lotiunile de corp pe baza de ulei de masline, aloe vera si floare de portocala (neroli), au fiecare rol de hidratare, catifelare si relaxare a pielii, iar dozatorul permite economisire si confort in aplicare.

Cremele de maini lasa o textura placuta pielii si vindeca iritatiile si rugozitatile. Asaltului substantelor dezinfectante i se opune acum puterea uleiului de cultura organica de galbenele, aloe vera sau maslin.

Uleiul de arbore de ceai australian vindeca actiunile fungilor si ale bacteriilor ce creeaza neplaceri tenului, scalpului, parului sau gingiilor. Tenul acneic este curatat, iar mancarimile pielii datorate factorilor organici sau anorganici sunt eliminate dupa folosirea consecventa a produselor.

Pretul produselor este extrem de favorabil raportat la calitatea lor exceptionala. Acestea se comercializeaza exclusiv in farmacii si magazine specializate, dar si online (emag.ro,comenzi.bebetei.ro, elefant.ro).

Unul din partenerii preferati ai brandului este BebeTei, care lanseaza mereu oferte exceptionale la produsele Alkmene. Cu preturi atractive si ultimele noutati, produsele sunt insotite de mostre si explicatiile consilierilor de vanzari.

Mai multe informatii gasesti aici:

www.facebook.com/AlkmeneRomania/

www.instagram.com/alkmene_romania/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare