Boli

#produse par #par #ingrijire par

Dermedic – recomandarea dermatologilor pentru un par puternic!

Firele de par contin cheratina, o compozitie de proteine care ofera protectie scalpului impotriva stresului si a deteriorarii pe termen lung. Factori precum poluarea, dietele neadecvate, mancarea nesanatoasa si ingrijirea superficiala sau prea intensa a parului ii pot perturba echilibrul.

Mereu apreciat atunci cand este bine ingrijit si frumos, parul necesita o atentie riguroasa, cu atat mai mult daca suferim de afectiuni ce au ca rezultat caderea acestuia.

DERMEDIC a creat CAPILARTE, o gama de produse specializata pe tratarea afectiunilor scalpului, recomandata atat femeilor, cat si barbatilor care se confrunta cu alopecie de diferite etiologii, inclusiv caderea parului determinata de cauze genetice, hormonale sau de stres.

Gama contine:

CAPILARTE Ser Tratament pentru stimularea cresterii parului – stimuleaza micro-circulatia la nivelul scalpului, protejeaza si regenereaza celulele foliculilor de par si imbunatateste vitalitatea acestora, stimuleaza cresterea de fire de par noi, structurate in mod adecvat.

CAPILARTE Sampon Tratament pentru stimularea cresterii parului – un produs hipoalergenic, acesta creste volumul si grosimea firului de par, stimuleaza microcirculatia scalpului si asigura hranirea intensiva a parului, activeaza si intareste foliculii de par, stimuleaza cresterea parului nou si puternic, previne caderea excesiva a parului.

CAPILARTE Sampon fortifiant impotriva caderii parului – imbunatateste oxigenarea foliculului de par, hraneste si intareste foliculii de par, extinde ciclul de viata al parului si previne caderea excesiva. Perfect pentru utilizarea zilnica pe tot parcursul anului.

Este recomandata utilizarea zilnica timp de 3 luni. Pentru cele mai bune rezultate, utilizati serul pentru cel putin 3 luni in acelasi timp cu CAPILARTE Sampon Tratament pentru stimularea cresterii parului.

Produsele pot fi utilizate de persoanele ce nu pot beneficia de tratamentele medicamentoase clasice din cauza reactiilor adverse. Studiul clinic efectuat a aratat ca dupa 3 luni de tratament s-au obtinut cu 110% mai multe fire de par.

Gama CAPILARTE se gaseste atat in farmacii, cat si online, pe platforme de vanzare.

Mai multe informatii se pot afla de pe retelele de socializare:

www.facebook.com/DermedicRomania si www.instagram.com/dermedic_romania/

Sursa foto:pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare