Boli

#probleme intime #flora vaginala

Da skip problemelor intime cu Mastrelle Flora Plus

Nu trebuie sa citesti statistici pentru a afla ca vaginita si candidoza vaginala sunt printre cele mai des intalnite infectii intime. Peste 50% dintre femei se confrunta cel putin o data in viata cu un episod de infectie urinara. O stii si tu pentru ca, exact cand nu te astepti, te confrunti cu ele. Iar simptomele lor iti strica zenul si nu te lasa sa faci nimic: iritatii, durere sau o senzatie de arsura la urinare, nevoia continua de a urina.

 

Pentru multe femei, acesta este inca un subiect tabu si se rusineaza sa vorbeasca deschis despre simptomele de mai sus. Tocmai de aceea, Mastrelle Flora Plus le incurajeaza sa isi accepte feminitatea si sa isi gaseasca curajul de a vorbi cu usurinta despre ea.

Ajutorul la tratamentul si preventia candidozei vaginale si a vaginitei bacteriene este eficient cu doua produse:

Mastrelle® Flora Plus, capsule vaginale: este un produs bazat pe un complex prebiotic activ, vitamine si acid hialuronic. Restabileste pH-ul vaginal si reface flora vaginala, inhiba in mod selectiv tulpinile patogene, calmeaza pruritul, iritatiile, usturimile vaginale si combate scurgerile anormale.

Mastrelle® Flora Plus, dus vaginal: este un produs cu actiune delicata de curatare intravaginala, cu rol de echilibrare a florei si a pH-ului vaginal. Amelioreaza rapid si eficient mancarimile, arsurile, regenereaza epiteliul vaginal dupa ciclul menstrual, elimina secretiile sau rezidurile de geluri contraceptive dupa contactul sexual.

Ambele produse au fost evaluate clinic si s-a constatat ca reduc cu 70,2% numarul recurentelor.*

Afla  mai multe informatii despre gama Mastrelle pe: www.feminitatepura.ro  sau www.facebook.com/Feminitate-Pura-657676327647732/

*Studiu clinic derulat in perioada 2017-2019, la 85 de femei cu varsta cuprinsa intre 18-64 ani cu vaginita si/ sau candidoza vaginala.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului