Boli

#secretie biliara #mese copioase #sarbatori #alimentatie #digestie

Cum sa treci cu bine peste mesele bogate de sarbatori

Pe langa bucurie si voie buna, sarbatorile vin cu schimbari majore in alimentatia noastra. Din cauza meselor dese si bogate in grasimi, pot aparea tulburari dispeptice, precum balonari, flatulenta sau greata.

 

Acestea apar din cauza faptului ca bila, secretata de ficat si eliberata in intestin, va fi coplesita si nu-si va mai putea indeplini corect rolul pe care il joaca in procesul de digestie, si anume absorbtia grasimilor.

In astfel de cazuri se recomanda Dr. Hart Extract natural pentru Secretie Biliara. Fiind un substituent al sarurilor biliare, produsul ajuta la imbunatatirea digestiei si a tranzitului intestinal, fiind eficient in special in cazul exceselor alimentare (mai ales a meselor bogate in grasimi si proteine).

Cum se administreaza? Simplu: luati 1-2 capsule de 3 ori pe zi, dupa sau in timpul meselor principale, inghitite cu o cantitate suficienta de apa. Dozele pentru copii se vor administra la recomandarea medicului.

Daca vreti sarbatori cu adevarat linistite si fara probleme digestive este bine sa aveti la indemana Dr. Hart Extract pentru Secretie Biliara, disponibil in farmaciile Sensiblu, la pretul de 9.99 lei.

Pentru mai multe detalii si sfaturi utile puteti accesa site-ul drhart.ro sau pagina de Facebook SmartDeLaDrHart.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare