Boli

#ureche infundata #urechi #dureri de urechi #sanatatea urechilor

Cum sa tratezi acasa durerile urechilor

Durerile de urechi pot fi tratate rapid cu ingrediente pe care le ai in acasa. Daca te confrunti cu aceasta problema, inainte de a vizita medicul, ar fi bine sa aplici una sau mai multe dintre metodele de mai jos. Intr-un timp foarte scurt, durerea urechii va fi diminuata considerabil.

Ulei de susan si usturoi


Striveste un catel de usturoi si adauga-l apoi intr-o lingura de ulei de susan. Incalzeste amestecul in cuptorul cu microunde si adauga apoi cate doua picaturi din acest amestec in fiecare ureche. Indrodu apoi cate o bucata de vata in fiecare ureche si fereste-te de curent. In numai cateva ore durerea va fi de domeniul trecutului.

Asigura-te ca uleiul are o temperatura suportabila pentru piele, astfel incat sa nu provoci alte probleme.
 

Suc de ghimbir


Ia cateva frunze de ghimbir si stoarce sucul din acestea. Incalzeste apoi zeama intr-o lingura si toarna cateva picaturi de suc in fiecare ureche. Acest tratament ar trebui sa aiba un efect foarte rapid.
 

Frunze de busuioc


Striveste cateva frunze proaspete de busuioc, pana obtii o pasta. Incalzeste apoi pasta respectiva si maseaza interiorul urechii cu o parte din aceasta.
 

Suc de ceapa


Taie o jumatate de ceapa si baga leguma intr-un storcator sau un blender, pana obtii un lichid. Incalzeste sucul de ceapa, iar apoi toarna cate 3 picaturi in fiecare ureche.
 

Seminte de schinduf


Schinduful este un ingredient cu efecte imediate impotriva durerilor de ureche. Incalzeste cateva seminte de schinduf in ulei de mustar, iar dupa ce lichidul se raceste, strecoara-l si introdu cate 3 picaturi de ulei in fiecare ureche. Acest tratament va elimina complet durerea.
 

Frunze de mango


Extrage sucul din doua frunze de mango, incalzeste produsul si toarna cate 4 picaturi din lichid in fiecare ureche. Repeta tratamentul de doua ori pe zi.

De asemenea, pentru a trata durerile de urechi ar fi bine sa acoperi ambele urechi cu un material textil cald. O alta metoda este sa introduci in fiecare ureche cate o bucata de tifon inmuiata in ceai caldut de galbenele sau in suc proaspat de usturoi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare