Boli

#tratare dureri articulare #articulatii #dureri articulare #fleximobil

Cum sa ai grija in mod eficient de articulatii

Vara este anotimpul perfect pentru a face miscare. Fie ca mergi la petreceri, faci jogging, joci tenis, inoti sau practici alte sporturi, miscarile corpului, de cele mai multe ori, sunt bruste, lucru care-ti cauzeaza dureri suparatoare si lipsa mobilitatii. Te poti baza pe Fleximobil, acum in doua forme noi de prezentare.

Fleximobil capsule: eficient in durerile articulare si in imbunatatirea mobilitatii, prin continutul optim de glucozamina, condroitina si harpagozide. Cu doar 4 capsule pe zi, Fleximobil ameliorareaza durerile articulare, stimuleaza regenerarea cartilajului si incetineste distrugerea cartilajului.

Fleximobil Aktiv: recomandat pentru un management complet al bolii articulare. Fleximobil Aktiv contine un complex din colagen nativ de tip II, glucozamina, condroitina si harpagozide, ingrediente cu o eficienta dovedita clinic in ameliorarea durerilor articulare si condroprotectie.

Pret recomandat in farmacii: Fleximobil Aktiv – 70 de ron si Fleximobil 60 capsule – 70 de ron.

Fii fleximobil si mobil!

Advertorial!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare