Boli

# cum a slabit andreea esca #dieta andreea esca #andreea esca slabit #slabit #andreea esca

Cum a slabit Andreea Esca 6 kilograme in timp-record, fara sa renunte la paine

Andreea Esca si-a dorit sa aiba o silueta perfecta vara aceasta asa ca a mers la nutritionist pentru a afla cu exactitate ce trebuie sa faca pentru a slabi. Astfel, atat prezentatoarea TV, cat si fiica ei Alexia au primit cate un regim personalizat si au reusit sa slabeasca spectaculos.

 

Andreea a dezvaluit ca dieta pe care a tinut-o nu a fost un drastica, mai ales ca nu a fost nevoita sa renunte la alimentul sau preferat, painea. A fost insa mai atenta la cantitatile de mancare si la felul in care a combinat alimentele. In plus, nu a fost nevoita sa renunte nici la paine, unul dintre alimentele sale preferate. 

"Da, am tinut dieta, am mers intai la un nutritionist, la Simona Colonescu, o nutritionista cu care lucra deja Alexia si care m-a ajutat foarte mult - eu nu pot sa tin à la long acelasi regim si ma plictisesc - si dupa aceea am mers la Metabolic Balance, la un medic care se ocupa de acest program si care este foarte cunoscut. Mi-a facut niste analize si mi-a prescris o dieta. Sincera sa fiu, lucrurile sunt destul de simple, adica trebuie sa inveti cumva sa mananci, sa nu asociezi niste alimente si sa ai vointa sa mananci cantitatea care trebuie si alimentele combinate intr-un anume fel.

De exemplu nu mananci mai multe feluri de proteine la o masa. Adica nu mai mananci snitel, care are si carne si ou si faina, sau nu mananci carne cu cartofi. In primul rand, asta e cel mai important, ca asta faceam si asta facem toti, ca sunt gustoase, adica vrei sa mananci carne cu cartofi, nu ai chef sa mananci carne cu salata, dar daca vrei sa slabesti, mananci carne cu salata si nu mai mananci o portie de 200 de grame, mananci o portie de 100 de grame, asta e tot. Nu mai mananci atat de mult si te obisnuiesti asa. Eu nu am mancat zahar decat din fructe, nu am mai mancat dulciuri, ca sa evit, si paine, tot asa, o singura felie de paine la masa, o felie, ma rog, mica, de paine de secara, care mie imi place foarte mult. De exemplu, cea mai mare dorinta a fost sa pot sa mananc paine, pentru ca mie imi place painea foarte mult, nu am o problema sa renunt la dulciuri", a marturisit Andreea Esca pentru click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare