Boli

#Cris Smile Studio #servicii stomatologice #stomatologie #zambet

Cu zambet pentru zambet. Cris Smile Studio ofera serviciile stomatologice de care ai nevoie in doua locatii

Zambetul este una dintre cele mai sincere reactii pe care le manifestam. Transmite energie pozitiva, este un atu al interactiunilor sociale si un pilon al increderii de sine. Expresia „cu zambetul pe buze” ar trebui sa se regaseasca pe chipul fiecaruia dintre noi.

 

Atunci cand factorii externi ne impiedica sa exteriorizam frumusetea interioara, intervin specialistii de la Cris Smile Studio, cabinet stomatologic in care problemele dentare de orice natura au rezolvarea adecvata fiecarui pacient.

Cris Smile Studio – mai aproape de nevoile tale

Ambitia este una dintre cele mai importante valori ale echipei. An de an, Cris Smile a investit atat in dezvoltarea pachetelor de servicii, cat si in marirea personalului care sa vina in intampinarea diverselor afectiuni stomatologice.

Aparatura la cele mai inalte standarde de care dispune, medicii specialisti in diverse ramuri, tratamentele oferite, precum si modalitatea de interactiune cu pacientul, transforma cabinetul dentar intr-un adevarat studio al danturii sanatoase si frumoase.

Astfel, Cris Smile a devenit Cris Smile Studio, locul in care fiecare pacient este in centrul atentiei si beneficiaza de cele mai avantajoase solutii.

Unde se afla cabinetele Cris Smile Studio?

Intrucat evolutia continua este motorul echipei, specialistii centrului stomatologic au deschis o noua locatie in Giulesti, pe strada Boisoara, numarul 10-12, sector 6, Bucuresti, prin achizitionarea cabinetului Dental Praxis.

Clientii fideli Cris Smile Studio sunt asteptati in continuare la binecunoscuta locatie din Rahova, strada Malcoci, numarul 2, bloc 36, scara B, parter.

Din pasiune pentru o dantura stralucitoare

Motto-ul „Cu zambet pentru zambet” ghideaza activitatea echipei Cris Smile Studio.

Oamenii fac cu siguranta diferenta, iar medicii de la Cris Smile Studio sunt intotdeauna cu zambetul pe buze. Indiferent de situatie, sunt alaturi de pacienti, de la princhidei si pana la adulti, ii fac sa se simta confortabil si le alunga temerile clasice legate de vizita la dentist.

Oamenii din spatele zambetului perfect

Oricare ar fi natura problemei, specialistii clinicii stomatologice sunt pregatiti sa analizeze in detaliu starea fiecarui pacient si sa ajute cat mai multe persoane sa obtina dantura mult visata. Fiecare zi de lucru se afla sub emblema transparentei si corectitudinii fata de nevoile pacientilor.

Nicio decizie nu este luata fara a discuta in termeni familiari cu persoana in cauza. Dupa analizarea fiecarei probleme, medicii de la Cris Smile Studio ii prezinta pacientului schema de tratament si se asigura ca acesta este la curent atat cu implicatiile financiare, cat si cu rezultatele interventiilor necesare.

Ce servicii ofera clinica stomatologica?

Echipa Cris Smile Studio este formata din 20 de specialisti gata sa se ocupe de diverse probleme legate de:

  • stomatologia generala;
  • endodontie;
  • ortodontie;
  • estetică dentara;
  • paradontologie;
  • chirurgie dentara;
  • pedodontie.

De ce sa alegi echipa de medici Cris Smile Studio?

Profesionalismul, eficienta si corectitudinea raportului dintre calitate – pret stau la baza tuturor solutiilor dentare propuse. De la obisnuitul detartraj recomandat pentru mentinerea sanatatii cavitatii bucale si pana la solutii complexe de implant dentar, la Cris Smile Studio ai parte de o varietate de tratamente stomatologice, adaptate situatiei tale.

Beneficiaza cat mai curand de opinia si tratamentele medicilor de la Cris Smile Studio. Rezerva ziua in care esti disponibil si afla care este starea de sanatate a danturii tale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare