Boli

#Crystal clear #lentile de contact

Crystal clear - lentile de contact

Traim in epoca tehnologiei in care ecranul a devenit mijlocitorul indispensabil intre noi si realitatea inconjuratoare. Interactiunile touch screen ne ocupa, poate, mai mult timp decat orice alta activitate. Iar in astfel de conditii nu avem cum sa nu fim cu totii familiarizati cu oboseala oculara, ochii uscati, privirile incetosate. Tulburarile de vedere au ajuns sa faca parte din viata celor mai multi si incepând de foarte devreme.

 

OPTIblu stie acest lucru si vine in sprijinul tuturor celor afectati de exigentele traiului modern si nu numai. Lentilele de vedere puse la dispozitie de OPTIblu se adreseaza deopotriva acestor tulburarilor de vedere asociate utilizarii prelungite a monitorului, dar si conditiilor medicale incapacitante.

Alege cum sa privesti viata prin lentilele de contact de la OPTIblu

De cele mai multe ori tulburarile de vedere, atunci cand nu sunt innascute, isi fac loc in viata noastra aproape pe nesimtite. Si tot pe nesimtite evolueaza. Clipim des, ne ustura ochii, lacrimam sau, dmpotriva, avem senzatia ca avem nisip in ochi si, uneori, focalizam cu greu la distanta. Dar nu ne alarmam si ne vedem de drum!

Cateva picaturi de lacrimi artificiale si totul pare a se rezolva! De fapt, insa, nu se rezolva si, mai devreme sau mai tarziu, o vizita la consult devine inevitabila. Iar deznodamantul este intotdeauna acelasi: trebuie sa ai grija de ochii tai! Iar pentru ca obiectivul OPTIblu este acelasi cu al tau, poti, cu toata increderea, sa iti ingrijesti ochii alaturi de echipa, experienta si expertiza OPTIblu.

Gama de lentile de contact disponibila la OPTIblu este extrem de vasta, variata si performanta, acoperind, cu siguranta, toate nevoile. Si o face in cel mai sanatos, confortabil si eficient mod. Tehnologiile folosite de lentilele de contact OPTIblu sunt cele mai actuale, cele mai performante si cele mai nedaunatoare ochilor. OPTIblu pune la dispozitia dumneavoastra lentile de contact de ultima generatie a caror calitate este garantata. Nu numai ca nu ai cum sa nu gasesti lentilele de contact potrivite disconfortului pe care trebuie sa il ameliorezi si prevenirii, totodata, a excaladarii acestuia spre probleme mai grave, dar o vei face si in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate. Iar acest lucru este extreme de important mai ales atunci cand purtati zilnic lentil de contact.

Pentru ca purtarea indelungata a lentilelor de contact trebuie cu necessitate sa fie sustinuta de o calitate superioara pentru ca ochii dumneavoastra sa nu aiba de suferit. Din acest motiv OPTIblu pune va pune la dispozitie lentile de contact zilnice extreme de confortabile, concepute sa nu lezeze in niciun fel ochiul dumneavoastra.

Fie ca folositi lentile cu purtare unica pe care le inlocuiti zilnic sau lentile pe care nici nu este nevoie sa le scoateti decat la sfarsitul lunii, ambele variante vor asigura ochiului dumneavoastra acelasi confort si siguranta. Pentru cei care aleg purtarea continua a lentilelor, inclusive pe timpul noptii, acestea sunt concepute special sa asigure cea mai mare transmisibilitate de oxigen dintre toate tipurile de lentile si sunt realizate din cel mai fin si cel mai rezistent la depuneri material.

Tocmai pentru ca dumneavoastra sa nu aveti niciun motiv de ingrijorare! Lentilele de contact de la OPTIblu va vor proteja, cu siguranta, ochii, indiferent de modelul pentru care optati. Tocmai pentru ca totul sa fie clar pentru dumneavoastra si sa puteti vedea viata...crystal clear!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare