Boli

#clinici stomatologice #clinici stomatologice bucuresti #medic stomatologic #clinici stomatologice non-stop

Clinici stomatologice non stop in Bucuresti

Orice problema dentara dureroasa cu care te confrunti reprezinta o urgenta stomatologica si trebuie tratata cu maxima seriozitate pentru a evita eventualele agravari. In Bucuresti exista numeroase clinici stomatologice non unde poti merge oricand pentru cea mai mica problema.
 

Urgenta stomatologica! Ce ma fac?


Urgentele stomatologice trebuie tratate serios deoarece pot duce la mai complicate, care necesita tratamente complexe, foarte costisitoare. O urgenta stomatologica implica dintii, dar si gingiile, buzele, obrajii sau limba.

Este indicat sa mergi de urgenta la un cabinet stomatologic atunc suferi de dureri acute ale dintilor sau dureri acute cand mesteci sau la variatiile de temperatura. De asemenea, trebuie sa mergi la cabinet atunci cand se umfla o parte a fetei, a cavitatii bucale sau a gingiei sau cand te confrunti cu sangerari in diverse zone ale cavitatii bucale.

Urgente stomatologice sunt si infectiile gingiilor sau dificultatile de respiratie cauzate de durerile severe de dinti. De asemenea, trebuie sa mergi de urgenta la cabinetul stomatologic daca dintele a fost spart sau fisurat in urma unui accident sau si-a schimbat culoarea.

Tratamentul stomatologic de urgenta este necesar atunci cand infectiile dentare sunt insotite de dureri severe, febra mare si umflarea zonei respective.

Netratate, aceste urgente stomatologice pot duce la probleme serioase, precum gingivita sau pierderea dintilor.

Pentru tratarea urgentelor stomatologice, este foarte important sa ai la indemana numarul de telefon al medicul tau personal sau o lista cu clinici stomatologice non stop .

In Bucuresti exista numeroase clinici stomatologice non stop, care ofera servicii de la orice ora.
 

Clinici stomatologice non stop in Bucuresti


Clinica stomatologica non stop NeoClinique


Neoclinique este o clinica stomatologica non stop din Bucuresti care ofera servicii de calitate si este dotata cu aparatura moderna. Serviciul de urgenta este deschis atat in sediul din cartierul Militari, cat si cel din centrul capitalei, de la Unirii, de luni pana duminica.

Serviciile de care vei beneficia la aceasta clinica sunt urgentele stomatologice si paradontale, profilaxia dentara sau cosmetica dentara.
 

Clinica stomatologica non stop Morello


O alta clinica stomatologica non stop in Bucuresti este Morello, unde vei beneficia de servicii de calitate, din partea unor specialisti calificati. Trebuie insa sa stii, ca tratamentele de urgenta care sunt efectuate dupa orele normale de lucru au preturi mai .
 

Clinica stomatologica non stop DentalMed


DentalMed este o clinica stomatologica non stop in Bucuresti, care ofera servicii de urgenta pentru orice problema stomatologica. Pentru plata tratamentelor de urgenta in afara programului de lucru, costul este de 300 de lei.
 

Clinica stomatologica non stop Stephanie's


Clinica stomatologica non stop Stephanie's este deschisa pentru toate urgentele stomatologice, de luni pana duminica. Tariful pentru tratamentele de urgenta este de 50 de lei.

Alte clinici stomatologice non stop in Bucuresti sunt si Eurodentalmed, Glamour Dent, Velvet Dental, OralMed sau Dent Art Bucharest.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare